Opmerkelijke uitspraak Lil' Kleine over Monica Geuze: 'Liefde van mijn leven'

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 16 maart 2024 om 10:50
realitynl 41
Lil' Kleine, oftewel Jorik Scholten, was onlangs te gast bij 'Borrelpraat'. Een podcast waarin Thijs Boermans en Niels Oosthoek de gasten interviewen. Tijdens het gesprek kwam ex-liefde Monica Geuze op een opmerkelijke manier ter sprake.
Het drietal hadden het over 'toplijstjes' van podcasts. Hier kwam Geuze en Gorgels, de podcast van Monica Geuze en Kaj Gorgels, op de eerste plaats. "Die van de grote liefde van mijn leven staat op nummer één," reageerde Lil' Kleine daarop.

Relatie Monica Geuze Lil' Kleine

Jorik en Monica hebben vier jaar lang een relatie gehad. Dit speelde zich af in de tijd voordat Lil' Kleine bekend is geworden met rappen. Monica had destijds haar YouTube kanaal waar ze weekvlogs plaatste. Deze werden erg goed ontvangen, Jorik was ook vaak te zien in de vlogs. De relatie eindigde in 2016 en Monica wilde er niet veel over kwijt. In een vlog van Supergaande destijds, laat ze wel het een en ander weten. De eerste vraag aan Monica is meteen of het soms moeilijk was om een relatie te hebben met Lil' Kleine en die vraag beantwoordt ze met 'ja'. Ook vertelt ze dat het 'best wel vaak' is uitgegaan, maar dat dit niet serieus was.  Monica geeft aan dat jaloezie misschien een reden had kunnen zijn. Monica heeft nog meer exen die niet onbekend zijn in de Nederlandse media.

Jaimie Vaes

Als Monica de liefde van zijn leven was, wat betekent Jaimie Vaes de moeder van zijn kind dan voor Jorik? Jaimie en Jorik hebben nog contact en waren onlangs samen in Dubai met hun zoontje Lío. "Jorik is ook hier. Dan kan hij Lío hier ook fijn zien. Maar het is geen familievakantie”, zegt Jaimie. Het management van Jorik liet weten dat de twee al een tijdje weer goed met elkaar zijn. Zo hebben ze samen co-ouderschap over hun zoon Lío en zullen ze elkaar vaker moeten zien. Jaimie Vaes is niet meer de vriendin van Jorik, want volgens geruchten heeft de rapper een nieuwe vriendin.