Ouderschap valt Jaimie Vaes zwaar: 'Lig 's nachts te huilen'

BN'ers
door Nienke
maandag, 10 juni 2024 om 14:00
realitynl
Jaimie Vaes heeft een heftige tijd achter de rug sinds de break-up met Lil' Kleine oftewel, Jorik Scholten. Sinds de breuk staat Jaimie alleen voor de opvoeding van hun zoontje Lío. In een interview met Shownieuws spreekt Jaimie openhartig over deze periode en het alleenstaande ouderschap.
Naast het drukke ondernemende leven van Jaimie Vaes, is ze ook nog betrokken moeder van haar zoontje Lío. Jaimie en Jorik werden in 2019 trotse ouders van hun zoontje, maar in 2022 hebben ze toch echt een punt achter de relatie gezet. Jaimie is openhartig over de obstakels die ze tegenkomt als een single moeder. "Mensen zien mij en denken dat het allemaal glitz en glam is, maar ik heb ook momenten dat de dagen wat grijzer zijn, dat ik het emotioneel zwaar heb met Lío en 's nachts in mijn bed lig te huilen, omdat ik het even allemaal niet meer overzie."

Nanny

Jaimie heeft een eigen column bij Grazia en schrijft het volgende: "Mijn vader woont op Bali, mijn moeder met mijn stiefvader in Den Haag en met zijn andere opa en oma heeft hij geen contact", zegt ze. "En dan zeggen mensen: 'Ja, je hebt toch een nanny?' maar uiteindelijk ben je toch gewoon een alleenstaande moeder, die fulltime met haar kind is." Ondanks de nanny, hebben Jorik en Jamie besloten om co-ouderschap te voeren over hun zoontje. Of de twee ooit nog bij elkaar zullen komen? "Ik denk dat we nu beiden in een fase zitten dat we echt beseffen dat het echt alleen om Lío gaat”, aldus Jaimie.

Liefde

Hoewel het leven van Jaimie druk is, betekent dit niet dat er geen ruimte is voor wat liefde in haar leven. "Ik denk dat als de liefde komt en er is dat je daar tijd voor maakt. Dat is prioriteit om een relatie tot stand te houden en dat is een concessie die je doet," legt ze uit. Oké, ze heeft nu dus geen boyfriend, maar ze staat er wel voor open. "Is hij er op dit moment? Nee. Sta ik er voor open? Ja. Alle focus is op dit moment op mijn werk, Lío en mezelf. Als het daarna komt, gaan we die concessie weer inleveren hé."