Voetballer Daley Blind zet zijn penthouse te koop voor bizar bedrag

BN'ers
door Lois
zaterdag, 09 maart 2024 om 9:30
daley blind
Voetballer Daley Blind, ex Ajax en momenteel voetballend bij de Spaanse club Girona, heeft zijn zeer luxe penthouse in Amsterdam te koop gezet voor een vraagprijs van 5.750.000 euro. Een flinke sprong van de 2.272.500 euro die hij er in 2016 zelf voor neertelde via zijn Stichting Wapje. 

Profvoetballer

Daley Blind heeft niet alleen op het voetbalveld indruk gemaakt, maar heeft ook een aanzienlijk fortuin opgebouwd. Naast zijn voetbalinkomsten bezit hij diverse panden en is hij trots eigenaar van drie succesvolle kledinglijnen. De voetballer is sinds 2019 getrouwd met Candy-Rae Fleur en hebben samen twee kinderen. Het gezin woont in een luxueus appartement in de Xavier toren op de Amsterdamse Zuidas.
Het overgrote deel van zijn vermogen heeft hij als profvoetballer verdiend. Naast zijn vaste jaarsalaris, verdienen voetballers extra geld door het winnen van wedstrijden en titels. Naast Blind zijn vastgoed is hij eigenaar van drie kledinglijnen waaronder Vingino, een merk dat zich richt op kleding voor kinderen en jongeren.

Woning Daley Blind

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Het penthouse, gelegen op de 21ste verdieping, heeft door de hoge ramen een adembenemend uitzicht over Amsterdam. Met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter, drie slaapkamers, twee badkamers, en een lounge met toegang tot een royale jacuzzi op het terras. Koken kan in de compleet ingerichte leefkeuken met kookeiland. Verder is het penthouse voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Het lijkt het alsof Blind een luxe leventje probeert te verkopen waar menig voetballer jaloers op zou zijn.
Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren
Het appartementen complex heeft voor de veiligheid ook security hosts. Tevens zijn er voor de koper in de garage drie parkeerplaatsen. De servicekosten bedragen 803 euro per maand.
Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren

Vastgoed

Door zijn succesvolle carrière mag hij zich multi miljonair noemen en investeert zijn geld met name in onroerend goed. Daley heeft vorig jaar een waanzinnige villa gekocht in Badhoevedorp voor het bedrag van 1.950.000 euro. Het vastgoedportfolio begint hiermee aardig vorm te krijgen, want volgens Quote bezit Blind 8 panden, terwijl een aantal andere bronnen over vijf panden spreken, waaronder een luxe penthouse in Amsterdam-Zuid. Daarmee behoort Blind tot de top van de vastgoedbezitters binnen de Oranje selectie.