Dit is de vriendin van Floris Göbel uit Expeditie Robinson

BN'ers
door Indy
zondag, 29 oktober 2023 om 17:32
template roddel 19
In de wereld van televisie en natuurdocumentaires heeft Floris Göbel zijn plekje al aardig veroverd. De 26-jarige bioloog wordt vaak vergeleken met niemand minder dan de beroemde Freek Vonk. Hij staat niet alleen bekend vanwege zijn expertise op het gebied van het dierenrijk, maar Floris heeft ook de harten van menig Expeditie Robinson-kijker veroverd met zijn goede looks. Voor degenen die stiekem hoopten dat hij nog beschikbaar is, hebben we slecht nieuws: Floris heeft zijn hart al aan een meisje gegeven. Maar wie is zijn vriendin?

Wie is Floris Göbel?

Floris Göbel is geen vreemde in de wereld van de televisie. Als graag geziene gast in de talkshow HLF8 wist hij het publiek te betoveren. In de uitzendingen toonde hij in de studio de meest buitengewone en adembenemende dieren. Ook op YouTube is Floris actief als presentator. Samen met de bekende presentatrice Britt Dekker, heeft hij de online serie DierenpraatTV gepresenteerd. Naast zijn presentatiewerk is hij ook nog hulpverlener bij de dierenambulance.
Alsof dat nog niet genoeg was, maakt Floris ook nog content voor sociale media. Op TikTok verovert hij de harten van zijn volgers met dierenvideo's (en zijn looks ). Op Instagram neemt hij zijn volgers mee in zijn dagelijks leven als bioloog. En nu verovert hij ook nog de harten van de kijkers van Expeditie Robinson . Op Twitter brandt menig kijker namelijk los over het uiterlijk van Floris.

De vriendin van Floris Göbel

Degenen die geïnteresseerd zijn in Floris moeten we helaas teleurstellen. Het hart van deze jonge bioloog is al veroverd door zijn vriendin Merel Udink. Merel is afgestudeerd historicus en momenteel werkzaam als producer en redacteur op de geschiedenisafdeling van de NTR . Merel is, net als haar vriend, ook te zien als presentatrice op YouTube. Ze presenteert de serie Vesting Verhalen op het kanaal van Andere Tijden .
Hoewel Floris op sociale media niets loslaat over zijn relatie, zijn er op het Instagramaccount van zijn vriendin schattige foto’s te vinden van het stel. De twee zijn al ruim zes jaar samen en hebben het nog altijd gezellig met elkaar.

Gedeelde liefde voor de natuur

Het lijkt erop dat Floris zijn liefde voor de natuur heeft overgedragen aan Merel. Op het TikTok-account van Merel is te zien dat de twee er regelmatig samen op uit trekken. Naar de camping, bootje varen met zonsondergang, een weekendje naar Texel: het stel doet het allemaal en daar mogen wij van meegenieten.
Ondanks dat Merel het hart van Floris al heeft veroverd, kunnen we op deze manier toch nog genieten van de bioloog en zijn knappe vriendin. Hoe heerlijk is dat?