Wat kreeg Nicol Kremers van Peter Gillis na de break-up

BN'ers
door Tika
zaterdag, 25 februari 2023 om 15:50
peter gillis en nicol uit elkaar
Peter Gillis en Nicol Kremers zijn inmiddels niet meer weg te denken. De twee zijn al meerdere maanden niet uit elkaar. Het stel is ongeveer vier jaar samen geweest. Dan hebben ze het nog best lang weten vol te houden. Al had Nicol graag willen trouwen – met een bepaalde redenering natuurlijk –, is dat helaas niet doorgegaan. Heeft ze in ieder geval iets mogen houden na de breuk?

Bewogen liefdes leven van Peter Gillis en Nicol Kremers

Beide hebben ze het er maar druk mee. Het lijkt erop dat ze elkaar totaal niet missen – het geld waarschijnlijk wel –. Al snel werd duidelijk dat Nicol haar best deed om nog publiciteit te krijgen. Ze wilde heel graag een afspraakje met realityster Michael van der Plas, hem kennen we van Barbie. Uiteindelijk settelde ze voor minder, namelijk Mike, uit Schoonhoven. En per toeval zijn Mike en Michael geen vreemden van elkaar. Ze delen dezelfde (ex)vriendin. Peter heeft ook niet stilgezeten. Zo heeft hij in een eerder gesprek met RTL Boulevard laten weten maar liefst tien vrouwen gezoend te hebben op Valentijnsdag, goor. Ook is hij tijdens carnaval gezien met een brunette. Wie weet zien we haar binnenkort vaker.

Krijgt Nicol nog iets van Peter na de breuk?

Nicol had dus ontzettend graag met Peter willen trouwen in de hoop wat centen te krijgen. Nu dat niet gebeurt is, is Peter haar in principe niks schuldig, maar misschien is hij zo lief geweest om tóch wat achter te laten voor zijn voormalige vriendin. Hij heeft destijds een huis voor haar ouders in Spanje gekocht. Waarschijnlijk is dat dan ook het enige wat ze heeft gekregen.
Beeld: ANP