Wat zit er achter de 'geheimzinnige' relatie van Anna Nooshin en Thijs Boermans?

BN'ers
door Nienke
maandag, 17 juni 2024 om 13:00
realitynl
Anna Nooshin en Thijs Boermans hebben al een langere tijd een relatie en hebben zelf ook een kindje gekregen. We weten allemaal dat de twee een relatie hebben, maar dat is ook gelijk het enige! Wat is de reden waarom de twee niet zo veel met elkaar delen op social media?
Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn beiden erg actief op hun social media, maar samen? Nee, daar valt niet veel over te zien! In de YouTube-serie Open Kaart ontvangt Robbert Rodenburg gasten voor gesprekken die net wat dieper gaan dan een gewoonlijk interview. In de nieuwste aflevering is Thijs Boermans te gast, de vriend van Anna Nooshin. Er worden aan Thijs verschillende vragen gesteld, waaronder de relatie met Anna. Thijs doet een boekje open over de reden waarom ze niet veel van hun samen delen.

Privé

Thijs en Anna zijn al een langere tijd samen en hebben recentelijk hun kindje verwelkomd. Thijs legt aan Robbert uit waarom hij zijn relatie met Anna zo lang uit de spotlights heeft weten te houden. "Wanneer je al veel van je leven deelt en dan komt er een liefdesrelatie op je pad, is er niets mooiers dan dat voor onszelf te houden." Privacy is een belangrijk begrip voor de twee, zo wisten ze hun relatie lang privé te houden. "Het is het mooist als iets wat je samen hebt, echt van jullie beiden blijft", aldus Thijs.

Impact media

De relatie die Thijs met Anna heeft, is dan ook zijn eerste échte serieuze relatie. Anna heeft al wat meer ervaring met het delen van relaties in de media, Thijs erkent dat gevaar nog niet helemaal. Thijs zegt daar het volgende over: "Mijn onwetendheid over de impact van een relatie als je in de media werkt, en háár weet van hoe dat in het verleden is gegaan, maakt dat je samen tot dit antwoord komt." Toch vult Thijs nog aan: "Ik houd gewoon heel erg van een relatie privé houden, omdat ik denk dat het daar het puurst van blijft."

Liefde

Thijs en Anna werden op 4 februari, trotse ouders van hun dochtertje Nala. De twee hebben in alle rust van hun eerste kindje kunnen genieten, voordat ze het nieuws met de wereld hebben gedeeld. Thijs geeft aan dat hij trots is op Anna! Nu begrijpen we waarom we de twee niet samen spotten op social media!