Waylon

BN'ers
door Sophiezaterdag, 17 september 2022 om 19:45
waylon willem bijkerk
Waylon is de artiestennaam van Willem Bijkerk. Hij is geboren op 20 april 1980 in Apeldoorn en is een Nederlandse zanger. Hij heeft zichzelf vernoemd naar zijn grote idool Waylon Jennings.
Bekend geworden
Waylon brak door in 2008 met zijn album Wicked ways,
hij maakte dit album naar aanleiding van zijn deelname aan het eerste seizoen van Holland's Got Talent .
Echter begon zijn carrière in 1995 toen hij samen met Carlo en Irene zong in het programma Telekids.
Verder heeft Waylon ook veel van zijn bekendheid te danken aan zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2014. Samen met Ilse DeLange deed hij mee als The Common Linnets en zongen ze het nummer Calm after the storm. Het muzikale duo eindigde op de tweede plaats met 238 punten, net achter Conchita Wurst die voor Oosterijk optrad met 290 punten.
Privéleven
Waylon heeft een relatie gehad met een andere vrouw. Aan deze relatie heeft hij zijn oudste zoon overgehouden.
Op dit moment heeft Waylon, gelukkig voor hem, nog steeds een relatie met Bibi Breijman . De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It Takes 2
, Waylon was daar coach en Bibi was een deelneemster. Uiteindelijk sloeg de vonk over en ondertussen hebben ze samen twee kinderen: een dochtertje Teddy en een zoon Chester.
Grootste schandalen
De afgelopen tijd is de naam 'Waylon' ons om de oren gevlogen met allerlei verhalen. Hij is namelijk vreemdgegaan tijdens de tweede zwangerschap van Bibi Breijman. Dit schandaal was erg publiekelijk en Waylon heeft zelfs zijn excuses publiekelijk aangeboden aan Bibi op Instagram. Ondertussen heeft hij deze post alweer verwijderd. Zoals we hierboven hebben beschreven heeft Waylon, gelukkig voor hem, nog steeds een relatie met Bibi. Zij heeft hem namelijk vergeven voor zijn misstap en heeft dit uitgelegd in een video op YouTube.
Zie de video met uitleg van Bibi Breijman hieronder:
Waylon zou eigenlijk aanschuiven bij Jinek
om te praten over zijn misstap. Echter wist hij hier blijkbaar erg weinig vanaf, hem was namelijk niet duidelijk dat hij gedetailleerd zou moeten praten over zijn misstap en privéleven met Bibi. Hij wilde eigenlijk aanschuiven in het programma om over zijn muziek te praten.
We noemen de zanger nu de hele tijd Waylon, maar hier had hij zelf een opmerking over. Hij gaat namelijk vanaf nu verder als 'gewoon Willem'. Hij zei hier onlangs wat over tijdens de try-out show van zijn nieuwe theatertour:
"Mijn naam is Willem, voor de mensen die dat nog niet wisten. Waylon, dat was ooit hé? Hij heeft stomme dingen gedaan, dus gewoon Willem. Dat is beter."
'Gewoon Willem' kan dan wel zijn naam veranderen om van een bepaalde reputatie af te komen. Maar we denken dat zowel wij als Bibi ondanks de verandering van naam, zijn acties niet snel zullen vergeten. Maar goed, als de zanger zich er goed bij voelt zullen we hem voortaan 'gewoon Willem' noemen.