Waylon geeft update over relatie met Bibi Breijman

BN'ers
door Sophiedonderdag, 02 februari 2023 om 9:50
waylon en bibi relatie 1
Waylon heeft bij Khalid & Sophie gesproken over zijn relatie met Bibi Breijman . Hij gaf een update over hoe het nu gaat nadat hij is vreemdgegaan.
Waylon ging vreemd
De relatie van Waylon en Bibi Breijman kwam zwaar onder druk te staan vorig jaar, nadat bekend werd dat Waylon tijdens de zwangerschap van Bibi was vreemdgegaan. De situatie werd erg publiekelijk en Waylon gooide het op demonen en een geslachtsdeel dat het niet meer deed.
Toch zijn de twee na de gehele situatie nog steeds bij elkaar.
Update over de relatie van Bibi Breijman en Waylon
Waylon laat in de talkshow weten dat ze inderdaad nog steeds bij elkaar zijn. Hij zegt dat 'alles lekker rustig' is en 'dat dat ook weleens lekker is'.
Sophie Hilbrand, de presentatrice van het programma, vraagt of Waylon iets van André Hazes in zichzelf herkent. "Misschien het zoeken. Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel", is het antwoord van Waylon.
De thuissituatie zit erg goed bij Waylon en Bibi. "Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen."
De twee gingen door een ontzettend moeilijke tijd en besloten in relatietherapie te gaan. Dit heeft klaarblijkelijk geholpen, want het gaat erg goed tussen de twee.