YouTuber Gio Latooy en zijn vriendin Lynn delen fantastisch nieuws: 'In verwachting'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 25 juni 2024 om 9:00
realitynl 4
Gio Latooy is een van de bekendste Nederlandse YouTubers, die al jaren zijn leven vlogt en dit vervolgens deelt met zijn fans. Doordat Gio zijn eigen leven constant aan het filmen is, deelt hij ook automatisch zijn persoonlijke dingen met de buitenwereld. Gisteren maakte Gio samen met zijn vriendin Lynn Hermanussen het fantastische nieuws bekend.
Je hele leven filmen en dit vervolgens uploaden op YouTube, je zult er maar nèt zin in hebben! Gio Latooy doet dit voor bijna 6 jaar achter elkaar en zo hebben kijkers, hem volwassen zien worden. Met het dagelijks vloggen zie je natuurlijk de leuke dingen, maar ook de dingen die minder leuk zijn. Zo hebben we de verschillende vriendinnetjes van Gio in de vlog leren kennen, maar kwam ook het nieuws naar buiten dat het weer uit was.

Vriendin

Hoewel Gio en zijn ex-vriendin Jade vanaf 2021 tot 13 september 2023 een relatie hadden, vond er een kleine break-up plaats. Het duurde niet lang, of de twee waren weer samen. In september hebben Gio en Jade een keuze weten te maken om definitief uit elkaar te gaan. Gio was maar kort uit elkaar met Jade (september) toen hij een nieuwe vriendin in zijn vlog introduceerde! Het is namelijk Lynn Hermanussen en de twee hebben elkaar leren kennen op een vriendenvakantie. De twee kregen een relatie op 17 oktober 2023. Dit betekent dat het slechts één maand uit was tussen Gio en Jade voordat Gio een relatie met Lynn kreeg. De twee zijn inmiddels 8 maanden samen.

Verwachting

Gio en Lynn hadden het wel vaker over het krijgen van kinderen in hun vlogs. Niemand had het nieuws voor een eerste kindje zien aankomen. De twee zijn momenteel 8 maanden samen en het ziet ernaar uit dat ze nu al een tijdje verder zijn. Na wat speurwerk zijn we erachter gekomen dat ze een half jaar samen waren toen ze in verwachting raakten! De twee delen een foto op Instagram om het nieuws aan de wereld bekend te maken met de tekst: "Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij wij zijn". Het is een prachtig plaatje en we wensen ze veel geluk toe!