Zien: dit is de knappe dochter van Michella Kox

Zien: dit is de knappe dochter van Michella Kox

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Michella Kox is momenteel elke maandag te zien in Echte Meisjes in de Jungles en je hebt haar ongetwijfeld niet kunnen missen. Met haar uitgesproken mening is zij één van de meest besproken en minst geliefde deelnemers. In de loop van de jaren hebben we deze pittige dame leren kennen, maar wist je al dat ze een dochter heeft? Enne, niet zo een klein beetje knap ook.

Michella Kox

Michella Kox schittert momenteel als original in het gloednieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, en het verloopt (zoals verwacht) niet dramaloos. Maar waar kennen we Michella nog meer van? Naast Echte Meisjes in de Jungle heeft het tv-icoon ook meegedaan aan onder anderen Dames in de Dop, Shopping Queens VIPS en Lust, Liefde of Laten Lopen.

We hadden Mies, voor dit nieuwe seizoen van EMIDJ, al eventjes niet op de buis gespot, maar op social media bleef zij al die tijd erg actief. We hebben dan ook gespot dat haar dochter een stuk ouder is geworden, én knap!

Marja Kox

Marja Kox, de dochter van Michella is inmiddels alweer 24 jaar oud en is een prachtige verschijning! Net als mama Mies, is Marja actief op Instagram. Met maar liefst 22 duizend volgers op haar gesloten account en vele views op TikTok mag zij zichzelf langzaam aan een beginnende influencer noemen.

Op TikTok plaatst Marja dagvlogs, shopping hauls en super schattige video’s met haar vriend waar ze nu alweer een aantal jaar mee is. Op haar sociale media maakt ze er zeker geen geheim van dat zij, net als mama Mies niet vies is van wat fillers. Wat vind jij, zijn Marja en Michella net twee druppels water of heeft Marja haar beauty genen van iemand anders?

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk