Zo is Gaby Blaaser bekend geworden

BN'ers
door Nienke
maandag, 20 mei 2024 om 15:30
realitynl 24
Gaby Blaaser kunnen we allemaal kennen vanwege haar carrière als model en werk als influencer op verschillende socialmedia platformen. Gaby is niet meer te missen in het Nederlandse showbizz-wereldje! Benieuwd hoe Gaby zo bekend is geworden?
Gaby Blaaser is geboren in Amsterdam , ze is erg actief op social media en heeft veel bekendheid in Nederland. Onlangs is ze bevallen van haar dochtertje en zit Gaby op een roze wolk. Ondanks dat Gaby vaker te zien is in realityprogramma's, is dit natuurlijk niet nieuw voor haar!

Bekendheid

Gaby heeft haar televisiedebuut in 2006 al weten te maken, bij de soapserie Onderweg naar Morgen, in de serie vertaalde Gaby de rol als Manon. Drie jaar later, was Gaby te zien als Jolé van Hagendoorn in de jeugdserie SpangaS. Dit heeft de carrière van Gaby aan het rollen gebracht en verscheen ze later in het programma Sterren Dansen op het ijs. In dit programma wist ze de vierde plek te behalen. In 2014 maakte Gaby haar debuut als Sacha Kramer bij een van de bekendste soapseries van Nederland: Goede tijden, Slechte tijden. Gaby was presentatrice van Campinglife en was te zien in een seizoen van Expeditie Robinson. In 2020 was Gaby de Bachelorette, waardoor ze veel in de media is gekomen. In het programma ging ze op zoek naar de liefde, maar die heeft ze daar helaas niet gevonden. In 2022 was Gaby te zien in het eerste seizoen van Special Forces VIPS en natuurlijk in Echte Meisjes in de Jungle.

Privé

In 2022 maakte Gaby het nieuws bekend dat ze in verwachting was. Destijds had ze een vriend genaamd Robin en werden samen trotste ouders van een dochtertje. Toen het dochtertje uiteindelijk werd geboren, heeft de relatie niet lang stand gehouden. Zo zijn de twee inmiddels weer uit elkaar en is Gaby een single mom. Gaby laat niet veel los over de status van haar liefdesleven, dus we weten momenteel niet of ze een nieuwe relatie heeft of niet.