Zo zag Art Rooijakkers er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 27 april 2024 om 17:00
realitynl 24
Art Rooijakkers is bekend als presentator van het zenuwslopende programma Wie Is De Mol? Maar dat is natuurlijk niet het enige programma waar we Art van kunnen kennen. Art loopt al heel wat jaartjes rond in het medialandschap. Benieuwd hoe Art er vroeger uitzag?

Art Rooijakkers

Art behoort tot de bekendste Nederlandse televisiepresentatoren en is ook te boeken als spreker, interviewer of dagvoorzitter. Het grote publiek kent hem onder meer als winnaar van Wie is de Mol? en als latere presentator van datzelfde programma. Hij heeft journalistiek gestudeerd in Tilburg. 

Carrière

Art Rooijakkers begon zijn televisiecarrière bij de actualiteitenrubriek NOVA. Binnen dit bedrijf werkte hij als jongste verslaggever ooit. Bij NOVA maakte hij items over onderwerpen in over het binnen- en buitenland. In 2001 ontving Art zelfs het 'Gouden Tapeje,' dit is een aanmoedigingsprijs voor jonge journalisten. Van 2012 tot en met 2018 presenteerde Art het programma Wie is de Mol? In 2014 presenteerde hij zelfs ook de spin-off van Wie is de Mol? Junior. In 2013 mocht Art de Gouden Televizier-ring voor Wie is de Mol? in ontvangst nemen. Art heeft al heel wat programma's op zijn naam staan, waarin hij zelf heeft meegedaan of zelf heeft gepresenteerd. Art heeft meerdere eigen programma's waaronder Rooijakkers over de vloer waarmee hij het programma Van der Vorst ziet sterren opvolgt. Bij Rooijakkers over de vloer gaat Art op bezoek bij bekende Nederlanders die een kijkje geven in hun woning en leven. Al deze deelnames en programma's leveren natuurlijk een aardig vermogen op voor Art.

Privé

Naast het drukke werkleven van Art, is hij ook nog trotse vader én partner. Art is inmiddels getrouwd met zijn achtienjaar jongere vriendin Karlijn. Eerder had Art een relatie met Andrea waarmee hij in 2017 trotse vader is geworden van een tweeling! Hoewel Andrea en Art uit elkaar zijn, hebben ze veel contact wat betreft de opvoeding van hun dochters. Art plaatst regelmatig verschillende foto's en video's op zijn social media. Zo houdt hij zijn volgers goed op de hoogte van zowel zijn privé- als werkleven. Ook deelt hij verschillende projecten waar hij mee bezig is en deelt hij foto's uit zijn jeugd.