Zo zag Beau van Erven Dorens er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 31 maart 2024 om 12:30
realitynl 92
Beau van Erven Dorens kunnen we allemaal kennen van de verschillende programma's die hij presenteert. Met heel wat jaartjes ervaring op de televisie, heeft hij nu ook een eigen talkshow genaamd Beau gelanceerd. Benieuwd hoe Beau er vroeger uitzag?

Beau Noël van Erven Dorens

Beau is geboren in Haarlem en heeft zijn tweede naam te danken aan zijn geboorte op kerstavond. Hij heeft zijn op de middelbare school vwo afgemaakt en heeft daarna drie studies gedaan aan de Universiteit van Amsterdam. Zo is hij eerst begonnen met het schrijven van columns voor zijn studentenblad en is dit later gegroeid bij het Algemeen Dagblad. Beau heeft verschillende gastrollen gehad bij onder andere Goede tijden, Slechte tijden en Baantjer.

Carrière 

Beau is in 1996 begonnen met het werken bij een radioprogramma, maar is toch snel overgegaan tot televisiecarrière. De zenders en programma's waar Beau heeft gewerkt zijn niet op een hand te tellen! Zo heeft hij programma's zoals RTL Boulevard en Weet Ik Veel gepresenteerd. In 2019 is Beau gestart met zijn talkshow waarbij hij gasten uitnodigt. Vanaf begin 2022 presenteerde Beau het programma Lago di Beau, waarin hij kijkers meeneemt naar Italië en daar per aflevering twee BN'ers portretteert. In november 2022 kreeg het programma een vervolg onder de naam Isola di Beau, en in het najaar van 2023 kwam er een derde reeks onder de noemer Casa di Beau. Beau heeft ook een eigen documentaire uitgebracht over Amerika wat te zien is op Videoland.

Privéleven

Naast zijn drukke werk is Beau ook nog vader én echtgenoot. Beau is inmiddels al twintig jaar getrouwd met Selly, hun huwelijk heeft plaatsgevonden in een klein dorpje in Italië. Inmiddels heeft het stel vier zoons: tweeling Bram en Tijn, Bobbie en Jan Arie. Het gezin woont in Amsterdam. Benieuwd hoe Beau zijn zoons eruit zien? De zonen van Beau hebben hun looks niet van een vreemde, zo lijken ze sprekend op hun vader. Benieuwd hoe Beau er vroeger uit zag? Hieronder vind je wat foto's!