Zo zag Bridget Maasland er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 21 april 2024 om 9:30
realitynl 67
Bridget Maasland is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Zo draait ze al heel wat jaartjes mee als presentatrice op de Nederlandse televisie en begon ze op jonge leeftijd haar modellencarrière. Benieuwd hoe Bridget er vroeger eruit zag?

Bridget Maasland

Voordat Bridget haar debuut maakte op televisie, werkte ze in haar tienerjaren als model in onder meer Barcelona. Ze is altijd al te zien geweest op televisie en ze is nooit meer verdwenen. Zo mocht ze als kind al model staan voor verschillende tijdschriften. Ze heeft het niet van een vreemde; haar moeder was visagiste. Ze werkte later als presentatrice bij onder andere TMF en BNN. Ze heeft het programma Hotter Than My Daughter van Patty Brard gepresenteerd en was ze te zien in Het Perfecte Plaatje. Momenteel staat ze vooral voor de camera van RTL Boulevard.

Privéleven

In 2000 kreeg Bridget een relatie met tv-producent Pepijn Padberg. In 2008 kregen ze samen een zoontje genaamd Mees. Een jaar laten gingen Bridget en Pepijn trouwen om vervolgens een half jaar later te gaan scheiden. In 2019 kreeg Bridget een relatie met André Hazes Junior. Dit avontuur was niet van lange duur, want zo gingen de twee na drie maanden alweer uit elkaar. Bridget beschrijft dan ook dat de tijd na André "een hele zware tijd" was voor haar. Ze gaf aan dat de relatie leuk was, maar wat er daarna over haar heen is gekomen, erg lastig voor haar is geweest. Bridget geeft aan dat ze er veel van heeft geleerd en dat ze nu in de mooiste tijd van haar leven zit.

Afgevallen

Bridget volgt samen met haar zoon Mees een afslankprogramma voor dertigplussers. In een korte tijd is de presentatrice van 71 kilo naar 64,30 kilo gegaan! Ze is erg trots op het proces en natuurlijk op het resultaat, zo deelt ze af en toe nogal een pikante foto van haar lichaam! Bridget plaatst regelmatig oude foto's van zichzelf en ze is geen spat veranderd! Benieuwd hoe Bridget er vroeger uitzag? Nou, zó dus!