Zo zag Carice van Houten er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 24 maart 2024 om 13:50
schermafbeelding 2024 02 23 om 113302
Carice van Houten deelt regelmatig foto's uit haar leven op Instagram. Zo houdt ze ons een beetje op de hoogte. Laatst heeft Carice wat kiekjes uit de oude doos met ons gedeeld. De actrice is niets veranderd!

Carice van Houten

Hoe ze eerst een normaal meisje was, is ze nu gegroeid tot een bekend film fenomeen. De actrice is samen met haar zus Jelka opgegroeid in het bos van Amelisweerd. Ze is opgevoed met verschillende invloeden van kunst en cultuur. Zo heeft de vader van Carice haar regelmatig mee naar verschillende musea, theatervoorstellingen en klassieke bioscoopfilms meegenomen. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel en ontwikkelde ze haar ambities. De keuze in welke opleiding Carice zou willen doen, is dan ook snel gemaakt! Na de middelbare school ging ze studeren aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Hier werd ze ontdekt door regisseur Hans Kemna. Toen Carice haar studie had afgerond kreeg ze verschillende rollen aangeboden, waaronder in televisieserie Het Labyrint.

Gouden Kalf

In het derde studiejaar werd Carice opgemerkt door Martin Koolhoven. Hij bood haar auditie aan in Telefilm Suzy. De film werd een van de grootste successen in 1999 en leverde Carice een Gouden Kalf op. Dit was haar doorbraak voor een veelbelovende filmcarrière. Hierna speelde ze in nog meer films en theatervoorstellingen. Tegenwoordig heeft ze ook aardig succes in het buitenland en speelt ze in de wereldberoemde serie Game of Thrones.

Carice van Houten vroeger

In 2020 is Carice verhuisd naar een grotere woning. De woning van Carice is gelegen in het mooie Amstelveen. Carice woont daar samen met haar Australische partner Guy Pearce. Guy is ook een acteur en heeft gespeeld in verschillende films, series en televisieprogramma's. Samen heeft het stel in 2016 een zoontje kunnen verwelkomen genaamd Monte.
Maar we zijn allemaal nieuwsgierig naar hoe Carice er vroeger uitzag.