Zo zag Dennis Schouten er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 06 april 2024 om 11:00
realitynl 109
Dennis Schouten, wie kent 'm niet? Dennis zit verwikkeld in de Nederlandse showbizz. Van verslaggever tot het presenteren van Roddelpraat. Benieuwd hoe Dennis er vroeger uit zag? Check het hier!

Dennis schouten

Dennis is opgegroeid in een klein dorpje in Enschede. Hij behaalde zijn mbo-diploma en begon in 2014 met het maken van YouTube filmpjes. In 2016 is Dennis gestopt met zijn hbo-opleiding om aan het werk te gaan bij PowNed. Hij was bij deze omroep te zien als verslaggever. Naast PowNed was Dennis ook actief als verslaggever bij het televisie- en radioprogramma Veronica Inside.

Carrière 

Dennis is al heel wat jaartjes te vinden in de mediawereld. De programma's waar Dennis aan heeft deelgenomen zijn onder andere: De slechtste chauffeur van Nederland, Expeditie Robinson en zo speelde hij in 2022 Barabas in de Passion. In 2020 begon Dennis samen met Jan Roos en Mark Baanders het kanaal Roddelpraat. Later was dit alleen nog met Jan. Dennis kreeg van de managing director radio en televisie van Talpa, te horen dat hij niet meer welkom is als verslaggever bij Radio Veronica Inside, in verband met de inhoud van RoddelPraat. In Roddelpraat bespreken Dennis en Jan wekelijks wat er een beetje rondgaat in het Nederlandse Showbizz wereldje. Zo vertellen ze dingen die BN'ers bijvoorbeeld nooit zouden delen. Veel mensen volgen de mannen en vinden de opvallende opmerkingen leuk die ze maken.

Privéleven

Dennis heeft verschillende exen, waarvan hij tegen één een bodemprocedure heeft gestart. Dennis kreeg in 2020 een korte relatie samen met Natasja Dragic, maar toen het uit ging, heeft ze leugens over hem verspreid. Het waren leugens die de naam van Dennis beschadigde, uiteindelijk heeft hij de rechtszaak gewonnen. Dennis wilde een schadevergoeding van 25.000 euro van zijn ex, maar hier ging de rechter niet mee akkoord. Dennis heeft geen goede band met zijn ouders, maar gelukkig wel een zusje genaamd Celine waar hij op kan rekenen. Benieuwd hoe Dennis vroeger er als kind uitzag? Hieronder staan de foto's!

Dennis met zijn zusje Celine