Zo zag Dionne Stax er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 28 april 2024 om 9:30
realitynl 12
Dionne Stax is een Nederlandse journaliste en presentatrice. Zo kunnen mensen Dionne kennen door haar werkzaamheden als nieuwslezeres bij het NOS Journaal. Ze draait al heel wat jaartjes mee in de mediawereld en deelt regelmatig foto's op haar socials. Benieuwd hoe Dionne Stax er vroeger uitzag?

Dionne Stax

Dionne heeft communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit in Tilburg. In 2012 werd ze presentatrice van het nieuwsbulletin NOS op 3 op tv en werkte ze op de binnenlandse redactie bij NOS Nieuws. Dionne was de eerste journaliste die de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane mocht interviewen in 2016. Op 23 augustus 2019 was ze voor het laatst te zien bij het NOS Journaal, zo maakte ze de overstap naar AVOTROS. In de jaren 2019 en 2020 was ze medepresentator van het Gouden Televisier-Ring Gala. Tot op de dag van vandaag presenteert ze verschillende programma's en zal ze het daar zeker niet bij laten!

Privéleven

Dionne woont in een mooie woning in Amsterdam, voorheen altijd met een vriendin, maar dat is nu niet meer nodig! In 2021 maakte Dionne bekend wie haar knappe en getalenteerde vriend is. Zo laat ze weten dat ze smoorverliefd is op de acht jaar jongere dj Steven Jansen. Steven Jansen is bekend door het duo Lucas & Steve. Steven en Dionne hebben elkaar ontmoet tijdens de opnames van het programma De 3 sterren camping. Het leeftijdsverschil gooit geen roet in het eten voor de twee. Zo zijn ze inmiddels al drie jaar samen!

Vroeger

Dionne plaatst regelmatig foto's op haar Instagram, waarop ze de gelukkige momenten met haar vriend deelt. Dit is niet het enige, zo plaatst ze ook met regelmaat kiekjes vanuit haar werkgebied en met haar zus! Ze houdt ons in ieder geval goed op de hoogte. Benieuwd naar hoe Dionne Stax er vroeger uitzag? Hier zie je de foto's!

En met haar zus!