Zo zag Gordon er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 20 april 2024 om 11:00
realitynl 25
Gordon is niet meer te missen in de Nederlandse mediawereld. Gordon zijn naam verschijnt regelmatig in de media. Zo draait hij al heel wat jaartjes mee in de showbizz. Benieuwd hoe Gordon er vroeger uitzag?

Gordon

Gordon is een Nederlandse zanger, presentator, columnist, schrijver en ondernemer. In 1991 brak Gordon door met zijn derde single Kon ik maar even bij je zijn. Gordon zingt vooral Nederlandstalige nummers, maar heeft ook albums met Engelstalige nummers. In 2005 vormt Gordon samen met René Froger en Gerard Joling de Toppers. Ze hebben jaarlijks opgetreden in de Amsterdam Arena, maar Gordon besloot om hiermee te stoppen in 2009. In 2015 kondigde Gordon aan om helemaal met zijn zangcarrière te stoppen, maar in 2020 maakte hij een comeback met een nummer met Tino Martin. Hierna stopte Gordon weer maar onlangs heeft Gordon wèèr een comeback aangekondigd waardoor hij flink vernederd is.

Programma's

Terwijl Gordon zijn zangcarrière op een laag pitje heeft staan, is hij regelmatig te zien in programma's als presentator of als gast/deelnemer. Zo heeft Gordon verschillende programma's met Gerard Joling gepresenteerd, alleen blijft de vriendschap tussen de twee bij 'mooie herinneringen'. Hij heeft meegedaan aan programma's zoals Casa Di Beau waarin hij vertelde dat hij weer naar een psychiater gaat, Verbogen Verleden en Chateau Meiland VIPS. Het is bijna niet op te noemen hoeveel programma's Gordon heeft gemaakt of te gast is geweest, dit betekent niet dat het ook allemaal gewerkt heeft.

Privé

Het privéleven van Gordon is niet al te rooskleurig geweest voor de zanger. Zo heeft hij heel wat exen en loopt er zelfs een rechtszaak tegen zijn ex. Hij heeft twee zelfmoordpogingen gedaan na de break-up met zijn ex Gavin. Gordon laat zich niet kisten en is terug, zo vertelt hij dat hij 'ouder en wijzer is geworden.' Ouder is hij zeker geworden want de tijd staat natuurlijk niet stil. Gordon deelt regelmatig foto's op zijn social media, die wij maar al te graag voorbij zien komen! Benieuwd hoe Gordon er vroeger uitzag? Bekijk het hier!