Zo zag Jim Bakkum er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 18 mei 2024 om 11:00
realitynl 25
Jim Bakkum zijn bekendheid zit wel gebakken in het Nederlandse Showbizz-wereldje. Zo is Jim niet meer weg te denken en is hij in verschillende Nederlandse, goedlopende films te zien! Benieuwd hoe Jim er vroeger uitzag?
Jim Bakkum is geboren in Alkmaar en zo zat het zingen er vanaf kleins af aan in. Zo zong Jim op zijn tiende al liedjes van Anouk, samen met zijn broer Danny. Ook zong Jim destijds al 'eigen liedjes', die hij natuurlijk zelf schreef. Met twee anderen, begonnen Jim en Danny een eigen bandje genaamd 'The Kids'.

Bekendheid

Jim was er al vroeg bij, toen hij op de middelbare school zat, nam hij al deel aan Idols. Bij dit programma is Jim heel ver gekomen, zo is hij als tweede geëindigd. Niet getreurd, want het heeft hem genoeg bekendheid gebracht! Daarna kreeg Jim verschillende rollen in musicals zoals Grease en Fame. Jim heeft verschillende singles gemaakt en speelt in bioscoopfilms zoals Onze Jongens. Hier speelde Jim de hoofdrol en werd de op een na best bezochte Nederlandse film van dat jaar en ontving een prijs genaamd de Gouden Film. Jim komt tegenwoordig nog regelmatig voor in televisieprogramma's zoals The Masked Singer en is erg actief op zijn social media.

Privé

Hoewel Jim een korte relatie heeft gehad met Gaby Blaaser, vond Jim de liefde van zijn leven op het podium. Dit was op de set bij de musical van Grease. De vrouw bij wie zijn oog meteen viel was bij Bettina Holwerda. De twee kregen een relatie en stapten in 2011 in het huwelijksbootje en trouwden uiteindelijk in Amsterdam. Het stel zijn trotste ouders van drie kinderen, Lux, Posy en Molly. Het gezin woont sinds 2015 in een mooi huisje in Naarden, wat redelijk beschut ligt vanwege alle pers.
Ben je benieuwd hoe Jim er vroeger uitzag? Hieronder staan een paar foto's!