Zo zag Katja Schuurman er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 30 maart 2024 om 12:30
realitynl 99
Katja Schuurman is zeker geen onbekende in het Nederlandse medialandschap. Van het spelen in films en series tot het maken van muziek dat maakt Katja een veelzijdige vrouw. Benieuwd hoe Katja er vroeger uitzag? Wij hebben de foto's!

Katja Schuurman

Katja is geboren op Curaçao, maar is opgegroeid in Bunnik. Ze zat op het Montessori Lyceum Herman Jordan in Zeist, waar ze haar eerste ervaring opdeed met televisie. Na het behalen van haar vwo-diploma speelde Katja verschillende rollen voor televisieseries. Zo heeft Katja vijf jaar in de soap Goede tijden, Slechte tijden gespeeld. Ze vormde met GTST-collega's een meidengroep genaamd Linda, Roos & Jessica. Hiermee maakte ze in 1995 een nummer 1-hit met Ademnood. Dit heeft wel een bepaald vermogen voor Katja opgebracht! 

Privéleven

Katja Schuurman en Thijs Römer waren tussen 2006 en 2015 met elkaar getrouwd. Zo hebben ze samen een dochter genaamd Sammie gekregen. Het huwelijk bleek als geliefden niet te werken dus gingen ze uit elkaar en besloten ze om goede vrienden verder te gaan. Onlangs is bekend geworden dat Thijs Römer een gevangeniscel van een maand krijgt vanwege een zedendelict. Katja geeft aan dat ze hem nooit zal laten vallen en hem zal steunen. De twee hebben nog goed contact. Van 2015 tot 2021 heeft Katja een relatie gehad met de veertien jaar jongere chef-kok Freek van Noortwijk. Samen hebben zij ook een dochter genaamd Coco. De levens van Katja en Freek waren te verschillend en daar kwamen ze later achter. Katja geeft aan dat er wel mannen in haar leven mogen zijn, maar dat ze niet op zoek is naar een relatie.
Katja deelt regelmatig foto's op haar Instagram van wat ze mee maakt en natuurlijk haar looks. Zo deelt Katja af en toe ook foto's van hoe ze er vroeger uit zag en ze is niks veranderd! Ben je benieuwd? Hieronder staan een paar foto's van hoe Katja er vroeger uitzag!