Zo zag Maan er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
maandag, 01 april 2024 om 9:30
realitynl 83
Maan de Steenwinkel is erg populair geworden na haar overwinning van The Voice of Holland in 2016. Zo scoort ze vele hits en maakt ze regelmatig nummers samen met andere artiesten. Wie is Maan eigenlijk en hoe zag ze er vroeger uit? Je leest het hier!

Maan de Steenwinkel

Maan werd geboren in Utrecht en ging naar het gymnasium in Alkmaar. Ze is verhuisd naar een klein dorpje en groeide daar samen op met haar broertje Storm. Haar moeder is lerares en haar vader is televisieregisseur van programma's zoals: De Wereld Draait Door en Jinek.
In 2015 verscheen Maan als deelneemster van het zesde seizoen van The Voice of Holland. Ze heeft de shows doorlopen en uiteindelijk heeft ze zelfs de finale gewonnen! Hier begon haar carrière, zo heeft ze vele hits gemaakt en heeft ze meegezongen in onder andere de Toppers. In 2020 bracht Maan haar debuutalbum uit onder de naam Onverstaanbaar, deze kwam binnen op de eerste plek in de Nederlandse Album Top 100. In februari 2020 behaalde Maan met dit album de gouden status, ook won ze diezelfde maand een Edison muziekprijs. En zo heeft de zangeres nog veel meer prijzen op haar naam staan.

Privéleven

Na een tijdje vrijgezel te zijn geweest na de relatie met Tony Junior, heeft cupido weer raak geschoten. Zo ging Maan samenwerken met Goldband en daar kwam het nummer "stiekem" uit. Het was inderdaad stiekem, want Maan had een relatie met Karel Gerlach, een van de zangers van de band. Zo maakte Maan en Karel het nieuws bekend. Inmiddels zijn ze al een jaar samen en zijn ze dolverliefd!

Metamorfose 

Maan gaat zichzelf op muzikaal vlak 'herontdekken'. Op meerdere juicekanalen gaat het gerucht dat het niet goed zou gaan met de zangeres en dus maken sommige fans zich zorgen om haar. Dat is volgens Maan helemaal niet nodig. "Het gaat beter dan ooit," liet ze weten. Maan is ook een hele metamorfose ondergaan! Zo lijkt het wel dat Maan al haar haren eraf heeft geknipt! Ze is een stijlicoon voor velen en draagt altijd de nieuwste mode. Zal dit vroeger ook zo geweest zijn? Zo zag Maan er vroeger uit!