Zo zag Ruud de Wild er vroeger uit

BN'ers
door Lois
zaterdag, 23 maart 2024 om 15:23
screenshot 2024 03 23 at 144622
Ruud de Wild, een bekend gezicht in de media deelt graag zijn leven op Instagram, inclusief hoogte- en dieptepunten. Eerder plaatste hij een schattige jeugdfoto waarbij zijn volgers opmerkten dat hij nauwelijks veranderd was. Recentelijk deelde hij nog een oude foto waarop hij te zien is terwijl hij samen met 'meneer Adams' zingt.

Tegenslagen

Ruud de Wild lijkt momenteel meer tijd door te brengen in goedkope hotels dan thuis, vanwege een langdurige verbouwing. Hij deelde zelfs zijn tegenslagen met luisteraars op NPO Radio 2, waaronder zijn worstelingen met darmkanker, wat een van de meest ingrijpende momenten in zijn leven en toenmalige relatie was.

'Ongelooflijk kinderachtig'

Na zijn breuk met modeondernemer Olcay Gulsen, beweert Ruud nog steeds goed contact te hebben met zijn ex. Echter, deed Yvonne Coldeweijer een boekje open over vermeende spanningen tussen Ruud en Olcay. Ze beweert zelfs dat Ruud mensen in zijn omgeving vraagt om partij te kiezen tussen hem en Olcay, wat leidde tot het breken van het contact met zijn manager Xenia, die ook de manager van Olcay is. "Ongelooflijk kinderachtig", sneert Yvonne over Ruuds gedrag. Volgens de juicekoningin heeft Ruud de liefde gevonden in Fajah Lourens
Ruud de Wild zelf ontkent echter alle romantische betrokkenheid en laat weten dat hij geen behoefte heeft aan een relatie. "Er is helemaal niks van waar. Ik heb geen relatie en ik wil geen relatie", sneert hij boos, en voegt eraan toe dat er 'helemaal niets aan de hand is'.

Vroeger

Jeugdherinneringen op Instagram! Ruud de Wild deelt nostalgische foto's uit zijn verleden en zijn volgers vinden het geweldig. Onder de foto schrijft Ruud: 'Wie ben ik? Tip: ik haat tuinieren'. Toch zien de volgers over duidelijk dat Ruud links op de foto staat. 'Ik zag het aan je coltrui!', luidt een van de reacties. Ook veel mensen herkennen Ruud aan zijn krullend haar. 'Volgens mij de krullenbol, haha'.