Zo zag Victor Reinier er vroeger uit

BN'ers
door Lois
zondag, 24 maart 2024 om 10:47
victor reinier
Victor Reinier lijkt meer op een politieagent dan een acteur, bekend van zijn rollen als Dick Vledder in "Baantjer"en Floris Wolfs in "Flikken Maastricht." Zijn veelzijdigheid blijkt uit het regisseren van afleveringen van beide series, het presenteren van de quiz "Lucky Letters" tussen 1997 en 2001, en zijn bijdrage als stemacteur in hoorspelen zoals "Mannen die vrouwen haten" en "De Passievrucht."

'Ik kan niet veel'

Het persoonlijke leven van Reinier is net zo kleurrijk als zijn carrière. Met ex-vrouw Anja Geels heeft hij twee kinderen, Jesse en Janna. Later vormde hij een samengesteld gezin met Aimee Kiene, met wie hij dochter Robin kreeg. In een interview met Het Laatste Nieuws in 2019, toonde Reinier trots zijn liefde voor het samengestelde gezin en grappend beweerde hij: "Ik kan niet veel, maar wél leuke kinderen maken."
Echter, onduidelijkheid omringt zijn huidige relatie met Aimee. In oktober 2021 suggereerden geruchten uit Amsterdam-Zuid, waar het paar samenwoonde, dat hun relatie voorbij was. Buurtroddels spraken van Aimée's vertrek en dochter Robin die sporadisch bij Victor verbleef. Beide betrokkenen hebben echter geen officiële reactie gegeven op deze geruchten, waardoor de situatie onbeantwoord blijft.

Affaire Victor Reinier

Kennelijk is Victor de juicekanalen en vooral Yvonne Coldeweijer helemaal zat. Eerder brachten de juicekanalen naar buiten dat Victor voortdurend vreemdgaat. "Zijn vrouw Aimée ontdekte dat Victor veelvoudig vreemdgaat. Tijdens zijn relatie had hij namelijk jarenlang een affaire met een schrijfster uit Limburg”, schreef het Juicechannel op Instagram. "Deze vrouw is voor Victor gaan scheiden van haar man. Ze is zelfs voor hem naar Amsterdam verhuisd. Zij dacht echt dat ze samen verder zouden gaan en ze spraken ook over kinderen.” Of Victor en Aimée nog samen zijn is niet bekend.

Victor Reinier vroeger

Naast al deze persoonlijke problemen lijken de collega's van Victor Reinier ook steeds minder tevreden met hem te zijn. Ze omschrijven hem als arrogant en onaardig. Maar was Victor Reinier dit vroeger ook al en hoe zag hij eruit? Hieronder een boel leuke kiekjes uit de oude doos.