Zo zag zangeres Samantha Steenwijk er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 21 april 2024 om 14:00
realitynl 18
Samatha Steenwijk heeft een enorme fanbase opgebouwd door de jaren heen. Zo treedt ze regelmatig op, bij verschillende shows, concerten en is ze regelmatig te zien op televisie. Ze draait al heel wat jaartjes mee. Benieuwd hoe Samantha er vroeger uit zag?

Samantha Steenwijk

Samantha is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en heeft haar bekendheid te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland. Hier heeft ze uiteindelijk de finale behaalt. In 2009 maakt Samantha haar entree in de muziekwereld. Met haar nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ‘talent van de maand’ bij SterrenNL. Het heeft niet lang geduurd of Samantha kreeg een plek in het voorprogramma van Gerard Joling in de GelreDome.

Doorbraak

Haar échte doorbraak bereikte ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Na het avontuur aan The Voice of Holland volgt veel succes, maar niet alleen op muzikaal vlak. Samantha is namelijk ook veel te zien op televisie, bij programma's zoals The Masked Singer en De Verraders. Samantha zingt ook bij grote shows, zo heeft ze vijfmaal bij Holland Zingt Hazes gestaan. Ze heeft verschillende duetten gezongen met André Hazes en Jeroen van der Boom. Samantha heeft inmiddels een grote naam en dit is wat ze voor een halfuur optreden vraagt.

Privé

Samantha is in 2013 getrouwd met haar grote liefde Daisy. De twee hebben enkele jaren geleden een relatiecrisis moeten doormaken en zo zijn Samantha en Daisy nog uit elkaar geweest. Zo verspreidde Yvonne Coldeweijer dat Daisy eerder in de relatie is vreemdgegaan. Voor Samantha is dit een gesloten boek, maar Yvonne haalt graag uit naar haar. Andersom haalt Samantha ook uit naar Yvonne, zo hebben ze zelfs een rechtszaak gehad. Inmiddels is het stel nog steeds samen en zijn ze gelukkiger dan ooit en zien we vaak foto's verschijnen op social media. Samantha deelt regelmatig kiekjes van haar werkleven, privéleven, haar vakanties, ouders en noem het maar op! Zo heeft ze ook met ons gedeeld hoe ze er vroeger uit zag!