Zo zien de drie kinderen van Victor Reinier eruit

BN'ers
door Lois
zondag, 31 maart 2024 om 15:30
victor reinier
Victor Reinier, bekend van Baantjer en Flikken Maastricht, heeft drie kinderen. Uit zijn vorige huwelijk met Anja Geels heeft hij een zoon en een dochter, terwijl hij later in zijn relatie met Aimee Kiene nog een dochter kreeg.

Victor Reinier 

Victor is dus het meest bekend van zijn rollen in Baantjer en Flikken Maastricht. Voor die twee politieseries regisseerde hij ook een paar afleveringen. Ook heeft hij ervaring als presentator. Van 1997 tot 2001 presenteerde hij de quiz Lucky Letters.
In 1991 stapte Victor in het huwelijksbootje en werd hij vader van een zoon en dochter. Het huwelijk van Victor strandde in 2007, maar er is geen kwaad bloed tussen Victor en zijn ex-vrouw. “Zij is mijn beste vriendin”, vertelde Victor destijds in een interview met Margriet. “De meeste mensen vergeten dat het grootste deel van je relatie hartstikke leuk was. En dat het treurig is als iets niet lukt en dat je daar boos en verdrietig om mag zijn, maar dat het altijd goed is om te herinneren wat wel goed is geweest.”

Kinderen

Samen met zijn ex is hij vader van dochter Janna Reinier Nieuwenhuizen en Jesse Reinier Nieuwenhuizen. Later kreeg hij een relatie met Aimee Kiene, met wie hij dochter Robin kreeg. Reinier is trots op zijn samengestelde gezin, zoals hij in 2019 aan Het Laatste Nieuws vertelde. "Ik kan niet veel, maar ik kan wel leuke kinderen maken," grapte hij tegen de Belgische krant. "Of beter gezegd: ik kan vrouwen vinden die leuke kinderen kunnen maken. Maar dat is toch ook een talent?"

Vaderschap

Jesse en Janna zijn inmiddels volwassen, iets wat vader Victor leuk vindt om te zien. ‘Ze zijn behoorlijk reislustig’, deelde hij eind 2021 met Margriet. Ook vertelde hij: ‘Ik ben bang dat ik mijn nieuwsgierige genen aan al mijn kinderen heb doorgegeven. Als wij ergens zijn en er hangt een bordje verboden toegang op de deur, dan is dat de deur waar we ingaan.’ Of Victor op zijn kinderen lijkt? “Het zijn ook echt heel erg míjn kinderen”, vertelde hij onlangs.
Echter, onduidelijkheid omringt zijn huidige relatie met Aimee. In oktober 2021 suggereerden geruchten uit Amsterdam-Zuid, waar het paar samenwoonde, dat hun relatie voorbij was.