Zo zien de zoons van Janny van der Heijden eruit!

BN'ers
door Lois
zaterdag, 09 maart 2024 om 15:30
janny
Janny van der Heijden, bekend als het kritische jurylid van Heel Holland Bakt of als varende vrouw in het programma Denkend aan Holland, blijkt naast haar culinaire carrière ook een bewogen persoonlijk leven te hebben. Janny, die niet meer weg te denken is van de televisie, heeft twee zoons uit een vorige relatie.

'Een ander leven'

Roderick en Diederick, de twee zonen van Janny van der Heijden, zijn voortgekomen uit een huwelijk dat eindigde nadat Janny door haar man werd verlaten voor 'een ander leven'. Dit gebeurde een week na de begrafenis van Janny's vader, gevolgd door het overlijden van haar moeder. Ondanks deze moeilijke periode besloot Janny haar leven een positieve wending te geven. "Ik ben alsnog carrière gaan maken. Ik had die omslag nodig om mezelf en mijn jongens te laten weten dat het leven niet ophield na een echtscheiding," vertelde ze aan het KBO PCOB Magazine.

Sterke band

Twintig jaar na de scheiding is Janny nog altijd single, maar zeker niet eenzaam. Ze benadrukt dat ze veel vrienden om zich heen heeft en een sterke band met haar zoons en kleinkinderen onderhoudt. Echter, één ding doet ze liever niet alleen: uit eten gaan. "Het enige wat ik niet leuk in mijn eentje vind, is om in mijn eentje 's avonds uit eten te gaan of zo. Want dan heb ik het gevoel dat ik word bekeken," deelde ze met Raven van Dorst in een aflevering van 'Boederij van Dorst'.

Succesvolle paden

Ook haar zoons Roderick en Diederick hebben succesvolle paden bewandeld. Roderick, werkzaam in de kunst, is getrouwd en heeft twee dochters. Diederick, naast modellenwerk ook China-deskundige en Japanoloog, deelt af en toe kiekjes op zijn Instagram. Hoewel sommige posts zijn verwijderd, hebben we toch nog oude foto's van deze boeiende familie kunnen terugvinden.
Janny, die liever geen 'oma' genoemd wordt, heeft haar eigen bijnaam verdiend - haar kleindochters noemen haar 'boeboe'.