Zo ziet de vriendin van Jan Versteegh eruit

BN'ers
door Lois
zaterdag, 30 maart 2024 om 9:30
jan versteegh
Jan Versteegh, bekend om zijn veelzijdige carrière als acteur, presentator, zanger en recentelijk auteur, deelt zijn leven met zijn vrouw Dieuwertje. Samen hebben ze twee dochters, Lulu en Bella.

Jan Versteegh

Jan is bekend van het presenteren van verschillende televisieprogramma's waaronder PowNews, Spuiten en Slikken en Proefkonijnen. Hij presenteerde ook 6 Inside en vanaf 2019 de shows Lingo en Echt Waar?! Als we de verhalen mogen geloven, wordt er thuis heel wat af gelachen. "Ik kan vreselijk lachen met mijn vrouw. Zij is een van de grappigste mensen die ik ken." De televisie-alleskunner stapte in 2017 in het huwelijksbootje met zijn Dieuwertje.
Hoewel Jan al tien jaar lang heel vaak op de buis te zien is, blijft zijn echtgenote juist grotendeels buiten de schijnwerpers. Ze was wel te zien in een van Jans programma’s, Jan wordt vader. Dat is niet zo verrassend, gezien ze de trotse moeder is van hun twee kinderen. Af en toe deelt de presentator op Instagram een zeldzaam kiekje van zijn echtgenote. Op dit moment heeft Jan zijn woning in Diemen te koop gezet.

Trouwjubiliea

Volgens Sterren op TV vormen Jan en Dieuwertje sinds 2014 een setje. Tijdens een reis naar Japan ging de acteur op één knie voor zijn vriendin en in 2017 gaven de twee elkaar het jawoord in Amsterdam. Uiteraard een van de mooiste dagen van Jans leven en eentje waar hij nog graag op terugblikt. “Ongelofelijk dat de leukste vrouw van het universum het weer een jaar met me heeft uitgehouden,” schreef Jan bij een van zijn trouwjubilea.

'Doodmoe en dolgelukkig'

Jan heeft zijn ervaringen als vader niet alleen gedeeld via televisie en sociale media, maar ook door middel van zijn boek "Doodmoe en dolgelukkig". Dit boek biedt een persoonlijk inkijkje in zijn gezinsleven, waarin hij openhartig spreekt over de vreugde en uitdagingen van het vaderschap. Hij deelt niet alleen de mooie momenten, zoals de eerste keer dat zijn kinderen "papa" zeggen, maar ook de moeilijke momenten, zoals het verlies van een kindje en de slapeloze nachten die ouders maar al te goed kennen.
Hoewel Jan zijn gezinsleven met Dieuwertje en hun dochters graag deelt met zijn publiek, houdt hij zijn kinderen zelf liever buiten de schijnwerpers.