Zoveel verdient Famke Louise met haar nieuwe carrière

BN'ers
door Nienke
zondag, 10 maart 2024 om 15:30
realitynl 5
Het is ons allemaal niet ontgaan dat Famke Louise ervoor heeft gekozen om te beginnen aan een nieuwe carrière. Los van het feit dat ze de plannen heeft, verdient het ook een aardig centje.
Het content-kanaal van Famke is pas een paar dagen online en ze draait al overuren! Zo beloofde ze haar fans: "Ik ga de hele nacht door," in een Instagram Story. Het werk levert veel geld en media-aandacht op.

Content

Na de deelname aan verschillende reality programma's heeft Famke er toch voor gekozen om exclusieve content te maken voor haar fans op Fancentro. Niet alleen Famke zit op dat platform, zo plaatst Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, er ook exclusieve content op. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Famke geen plannen om volledig uit de kleren te gaan.

Salaris Famke Louise

Nicol verdiend met dit werk zo'n 50.000 tot 100.000 euro per maand, dit kan verschillen met de hoeveelheid mensen die op je geabonneerd zijn. Mensen kunnen een abonnement bij Nicol voor 20 euro per maand nemen. Dit bedrag hangt af van de hoeveelheid die de maker vraagt. Nicol heeft zo'n 105.000 volgers op Instagram, hier plaatst ze ook veel reclame voor het platform. Famke heeft bijna 1 miljoen volgers en plaatst de hele dag door reclame voor het platform. Dit betekent dat Famke 10 keer meer kijkers zou hebben dan Nicol. Daarbij vraagt Famke zo'n 35 euro per maand aan abonnees. Voor een jaarabonnement van Famke betaal je dus 252 euro!

Maandsalaris 

Als je dit vergelijkt met Nicol, zou de business van Famke meer winst moeten geven. Met alle bijverdiensten die Famke heeft, levert dit een aardig wat geld op. Zo kan het zijn dat een bepaald percentage van Instagram-volgers een betalende klant wordt. De abonnees kunnen dan aardig oplopen als je bijna 1 miljoen volgers hebt. Famke komt met het maken van exclusieve content, uit op een maandbedrag van minimaal 450.000 euro. Je gaat er dan wel vanuit dat Nicol eerlijk is over haar inkomsten en dat Famke hetzelfde percentage betalende klanten krijgt.