Zoveel vraagt Gordon voor een optreden van 30 minuten

Zoveel vraagt Gordon voor een optreden van 30 minuten

door Noor

Last Laatst geüpdatet

Met Gordon zou je een heel gezellig feestje thuis kunnen bouwen. Met meerdere meezingers zal het dan ook zeker niet stil blijven. Maar als je dit echt wilt, hoeveel zou je dan moeten betalen om Gordon 30 minuutjes live te zien? Daar hoef je niet lang meer over na te denken, want dat gaan we je vertellen!

Wie is Gordon 

Cornelis Willem Heuckeroth, is de echte naam van onze Gordon, Gordon is namelijk zijn artiestennaam. Hij is een Nederlandse zanger, presentator, columnist, schrijver en ondernemer. Hij heeft meerdere hits op zijn naam staan, één van de bekendste is 'Kon in nog maar even bij je zijn'. Hij heeft van 2005 tot en met 2011 uit gemaakt van de Toppers. Samen met Réne Froger, Gerard Joling, Jeroen van der boom en Gordon waren de glitter Toppers compleet. Gordon is verder ook nog veel te zien op televisie. Onder ander in de jury van het programma Hollands Got Talent, waar iedereen maar niet genoeg kan krijgen van zijn ongezouten mening. Hij was ook in het programma Geer en Goor te zien, het programma waar je het bijna niet droog hield van het lachen. Al met al heeft Gordon dus niet stil gezeten en heeft hij veel in zijn carrière gedaan.

Hoeveel kost een optreden van 30 minuten?

Je moet behoorlijk wat centen neerleggen wil je Gordon een half uurtje op je feestje hebben. Zijn richtprijs is namelijk ongeveer 12.750 euro. Het is een hele hoop geld, maar je bent wel bijna verzekerd van een half uur lang gieren en meezingen met zijn hits. Dus wie graag wil, even sparen dan maar.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk