BN'ers

Channah Koerten

Channah Koerten is een 28-jarige realityster, presentatrice en auteur. Ze is moeder van haar twee kindjes Tiger en Rumi en leidt een gelukkig leven in het prachtige Curaçao.

Bekend geworden

We leerden Channah Koerten voor het eerst kennen tijdens het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Ze kwam als original het strand op lopen en niet veel later was daar haar ex-vriend Quentin. Ze kregen naderhand een relatie en kregen als koppel veel media-aandacht. Ze deden mee aan Temptation Island VIPS, startten een YouTube-kanaal en kregen zelfs hun eigen realityserie op Videoland genaamd: De Koertjes.

Privéleven

Zoals al benoemd werden Channah en Quentin herenigd tijdens het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Ze besloten na de opnames hun relatie voort te zetten in Nederland en dit leek heel erg goed te gaan. Echter is Quentin ook tijdens zijn relatie niet vies geweest van andere dames. Dat is ook één van de redenen voor hun deelname aan Temptation Island VIPS. Het koppel verliet het eiland vroegtijdig doordat Channah Koerten zwanger bleek te zijn. Hier waren ze voor de opnames al achter gekomen, maar besloten hun deelname toch voort te zetten.

De twee hebben een overduidelijke knipperlicht relatie gehad en deelden dit maar al te graag op Instagram, voornamelijk Quentin had hier een handje van. Uiteindelijk werd hun zoontje Tiger geboren en leken de twee heel erg gelukkig. Niet veel later werd ook bekend gemaakt dat er een tweede kindje op komst was, dit is Rumi.

Ondertussen zijn de twee definitief uit elkaar en kreeg Channah een relatie met Orlando. Echter hield ook deze relatie niet heel lang stand. Channah is op dit moment vrijgezel en is samen met de kinderen geëmigreerd naar Curaçao. Het plan was in eerste instantie om samen met Quentin te gaan en hier hun eigen B&B op te richten, maar Quentin heeft besloten om voor nu in Nederland te blijven na hun breuk.

Echter plaatste Channah wel een foto op Instagram met Mitch, hij was een verleider op Temptation Island toen Channah en Quentin deelnamen. Channah en Mitch konden het direct goed vinden met elkaar en er leek wel een vonk te zijn. Dit is er echter nooit van gekomen. Er wordt nu wel hevig gespeculeerd of de twee misschien toch een romantische klik met elkaar hebben buiten hun vriendschap.

Grootste schandalen

Naar aanleiding van haar turbulente liefdesleven wordt er veel over Channah Koerten gepraat. Vele ruzies met Quentin werden, voornamelijk door Quentin, uitgevochten voor het oog van de volgers op Instagram. Hierdoor kwam het koppel veel in opspraak.

Ook werd de deelname aan Temptation Island het koppel, en dan voornamelijk Channah, niet in dank afgenomen. Het kwam als een grote shock dat de realityster zwanger bleek te zijn. Het was voornamelijk een schande, omdat ze rokend en drinkend te zien is geweest in het programma. Channah heeft zelf natuurlijk gereageerd op de reacties van de kijkers. Ze heeft tijdens de opnames verleider en goede vriend Mitch is vertrouwen genomen om te vertellen over haar zwangerschap. Hij zorgde ervoor dat ze altijd non-alcoholische cocktails voorgeschoteld kreeg. Over het roken beweert Channah dat ze niet over haar longen rookte tijdens de opnames.

De bevalling van haar tweede kindje Rumi was een groot spektakel. Channah en Quentin waren op dat moment hun leven aan het delen op YouTube en besloten de bevalling niet uit te sluiten. In een video is te zien dat Channah in hun woonkamer bevalt van hun dochter. Een bijzonder moment waar de twee ook hun volgers in mee wilde nemen.