Crime

Danny de Munk spreekt na getuigenverhoor: ‘Ik ben tevreden’

Danny de Munk was donderdag aanwezig bij de rechtbank in Amsterdam. Hier vond het getuigenverhoor plaats en na afloop sprak hij met Shownieuws. “Ik ben erg tevreden.”

Getuigenverhoor Danny de Munk

Toen er bekend werd dat er onvoldoende bewijs was voor verkrachting van het vermeende slachtoffer van Danny, werd hij niet vervolgd. Toch vond er een getuigenverhoor plaats van die vrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan. Er is nog niets bekend over het getuigenverhoor. Dit getuigenverhoor was achter gesloten deuren bij de rechtbank. Hierover zegt de zanger: “Over de procedure moet ik mijn mond houden. “

Aangifte grensoverschrijdend gedrag

Danny de Munk zou grensoverschrijdend gedrag hebben getoond. Toen de zanger 15 jaar geleden aan de musical Ciske de Rat werkte, had hij een samenwerking met een vrouw. Zij heeft toen gezegd dat hij zijn handen niet van haar af kon houden en deed aangifte vorig jaar. In die tijd is er een filmpje verspreid waarin hij grensoverschrijdend gedrag vertoonde. Danny zegt dat hij alleen de vrouw heeft gezoend en dat er niks verder is gebeurd. Na de aangifte van het vermeende slachtoffer deed hij tegenaangifte, omdat hij het een valse aangifte vond.

Er werd in november bekend dat Danny de Munk niet vervolgd wordt. Dit omdat er niet genoeg bewijs is. Toch besloot Danny de zaak door te zetten, omdat hij het vermeende slachtoffer in het openbaar wilde horen. De rechter heeft toen het verzoek goed gekeurd.

Danny de Munk  spreekt na getuigenverhoor: 'Ik ben tevreden'