BN'ers

Dave Roelvink

Dave Roelvink, bekend als de zoon van zanger Dries Roelvink is geboren op 13 maart 1994 in Amsterdam. Hij staat bekend als dj, model en mediapersoonlijkheid.

Bekend geworden

Vanaf het moment dat Dave Roelvink op deze aardbol gezet werd, is hij in Nederland eigenlijk bekend. Dit komt doordat hij is geboren in de bekende familie Roelvink. Net als zijn broertje Donny Roelvink maakt hij zeker gebruik van zijn bekende achternaam.

Op 16-jarige leeftijd werd Dave Roelvink op straat aangesproken door een modelscout. Sindsdien stond hij op verschillende covers en liep hij mee in de modeshows van Tommy Hilfiger.

In 2012 verscheen Dave Roelvink voor het eerst op televisie. Dit was in het programma Fort Boyard. Door de jaren heen nam hij deel aan verschillende andere programma’s zoals: Sterren Springen, Alles mag op Zondag, De Jongens tegen de Meisjes, Expeditie Robinson en natuurlijk was hij ook te zien in hun eigen realityserie De Roelvinkjes en alle spin-offs hiervan.

Privéleven

Dave Roelvink heeft het met een hoop dames gezellig gehad, maar er zijn maar een aantal dames met wie hij daadwerkelijk een relatie had.

In 2016 leerde Dave Roelvink Julia Mekkes kennen. Ze was op dat moment advocate in opleiding. De twee waren smoorverliefd op elkaar, ze gingen samenwonen in Amsterdam en namen een hond. Echter besloten ze in oktober 2019 om uit elkaar te gaan. De twee hadden het er beiden moeilijk mee, ze merkten dat hun levens niet meer met elkaar matchten.

Voordat Dave een relatie kreeg met Julia had hij een relatie met Jazzlyn. Ze waren nog erg jong en dat is ook de reden dat ze uit elkaar gingen. Echter kwamen ze in 2020 weer bij elkaar en ze zijn nog steeds happy in love. Ze hebben zelfs hun eerste kindje Dean Roelvink mogen verwelkomen.

Grootste schandalen

Bij menig Nederlander is het door de jaren heen wel bekend geworden dat Dave Roelvink niet echt een lieverdje is. Hij heeft wel wat dingen fout gedaan in zijn leven, waardoor hij in het nieuws kwam.

In 2014 lekte er een bepaalde tape van Dave Roelvink met een dame. Hierop is te zien dat hij oraal wordt bevredigd door haar. De video werd gemaakt op een feestje waar Dave met vrienden was. Op datzelfde feestje hebben hij en zijn vrienden voor tienduizenden euro’s aan spullen gestolen. Dave werd hiervoor berecht en moest een taakstraf van 150 uur doen in een bejaardentehuis.

In 2018 kreeg hij opnieuw een taakstraf, dit keer eentje van 40 uur. Dit kwam omdat hij werd gepakt voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs werd ingenomen en kreeg de taakstraf.