TV-nieuws

De Verhulstjes krijgt een vijfde seizoen

Zeker goed nieuws voor alle fans van het programma De Verhulstjes. Gert Verhulst en Ellen Callebout onthullen in een interview met RTL Boulevard dat ze binnenkort terug zijn met een vijfde seizoen van de realityserie.

De Verhulstjes 

Ze kunnen zich bijna één van de bekendste families van de Benelux noemen, de familie Verhulst. “We hadden niet verwacht dat de mensen zoveel interesse hadden in ons leven, maar we vinden het alleen heel leuk. Wij kijken zelf ook met veel plezier vaak terug naar de afleveringen die gemaakt zijn. Soms denk ik echt: ‘Wat doen we daar toch?”, vertelt Gert aan RTL Boulevard. Volgens Gert is er niets mooiers dan samen met je vrouw en kinderen een programma maken. “Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren.” Voor Ellen waren de camera’s op het begin nog wel even wennen. “Het eerste jaar was het wat aanpassen, maar ondertussen ben ik het al een beetje gewend.”

Tv carrière voor Ellen?

Nu Ellen in alle aflevering van de Verhulsjes te zien is, betekent het niet dat we haar ook in andere tv-programma’s gaan zien. “Ik vind het heel leuk nog een nieuw seizoen. In gezinsverband vind ik het leuk om op televisie te komen, maar ik zou nooit een solocarrière willen”, vertelt ze.

Nieuw seizoen 

Kijkers waren al teleurgesteld toen ze de laatste aflevering van seizoen vier moesten aanklikken omdat dat voorlopig de laatste zou zijn. Maar gelukkig is niets minder waar en kunnen we binnenkort genieten van seizoen vijf! Dat die eraan komt, is zeker, maar verder is er nog niet veel over duidelijk. “Daar kunnen we nog niks over zeggen. Wel dat we iets heel leuks gaan doen. Ik kijk er heel erg naar uit”, vertelt Gert enthousiast. Wanneer de opnames beginnen en wanneer we het kunnen zien is nog niet bekend. Nog heel even wachten dus.