Entertainment

Deze BN’ers zien we in februari in de rechtbank

Het jaar is nog amper begonnen en heel bekend Nederland heeft weer ruzie met elkaar. Welke BN’er moeten deze maand in de rechtbank verschenen, en waarom?

8 februari: Lil’ Kleine vs Jaimie Vaes

Natuurlijk moeten ex-geliefden Lil’ Kleine en Jaimie Vaes tegenover elkaar in de rechtbank verschijnen. Wederom gaat het om de verdeling van hun spullen. We weten niet of het dit keer gaat om iets meer dan een broodrooster en een blender. Verder wordt er ook gepraat over de schadevergoeding en wordt deze rechtszaak gezien als een tussenstap waarin de rechter gaat kijken wat er verder in deze zaak gebeurd.

Deze BN'ers zien we in februari in de rechtbank

9 februari: Roxeanne Hazes vs Rachel Hazes

Rechtbank Rachel is terug van weggeweest – het was een zeer korte break – maar ze staat er weer! Dit keer tegenover niemand minder dan haar eigen dochter Roxeanne Hazes. Rox sleept haar moeder voor de rechter vanwege de erfenis die haar vader heeft achtergelaten. Alle details lees je hier!

Deze BN'ers zien we in februari in de rechtbank

15 februari: Rachel Hazes vs ex-bff Marieke

Wederom staat Rechtbank Rachel weer paraat voor de volgende rechtszaak. Dit keer staat ze tegenover haar ex-bff Marieke. Het gaat over de huur die Marieke moest betalen aan Rachel, die de huur – de prijs die ze zelf had gedacht – uiteindelijk te laag vond. Meer details over de rechtszaak vind je hier!