TV-nieuws

Deze koppels van Love Island zijn nog samen

In Love Island hebben we veel koppels verliefd zien worden de afgelopen seizoenen. Maar heeft deze liefde ook stand gehouden? Welke koppels nog samen zijn lees je hieronder.

Love Island Benelux

Laten we beginnen bij seizoen één. In dit seizoen ontstonden de koppels: Denzel & Aleksandra, Martin & Sebastiana, Stenn & Rowena en Matthy & Kelly. Helaas hield deze liefde geen stand en zijn al deze koppels uit elkaar. In seizoen twee ontstonden er meerdere koppels: Mert & Joan, Giuliano & Feline, Gianni & Eilish en Matheus & Jaimy stonden in de finale. Van al deze koppels is er nog eentje samen en dat zijn Gianni en Eilish. Sinds Love Island zijn ze al 2,5 jaar samen en toe aan de volgende stap, want ze gaan samenwonen!

In seizoen drie kwamen er weer oude bekende van de vorige seizoenen opduiken. Jotti & Cas wonnen het programma, maar zijn helaas niet meer bij elkaar. Finalisten Lennart & Fé wonnen de finale niet, maar zijn nog steeds gek op elkaar. Ze willen graag samenwonen. Andere finalisten Mert & Sunita en Nathan & Imen zijn kort na het programma uit elkaar gegaan.

Wie ook weer bij elkaar zijn, zijn Jules en Amandine. Amandine verliet de villa nadat Jules her koppelde met een andere deelnemer. Jules kreeg spijt van zijn keuze en wilde Amandine terug. Jules heeft dan ook na terugkomst Amandine gelijk een berichtje gestuurd en ze gingen weer daten. Lio en Marvin haalden de finale niet, maar ook zij zijn nog happy met elkaar.

Bron: RTL/Videoland

Bron: RTL/Videoland

Love Island NL

Ook in de Nederlandse seizoenen kwamen er veel verliefde koppels. In seizoen 1 stonden Nick & Alicia, Daniel & Floor, Ziggy & Victoria en Thijs & Lisa in de finale. Thijs & Lisa wonnen. Helaas hebben ook al deze koppels geen stand gehouden. Wel zijn Victoria en Lisa dikke vrienden geworden en woonden zelfs een tijdje samen in Amsterdam.

Seizoen twee was succesvoller. Donny & Rowenna, Job & Esmee, Deniz & Loesje en Paulo & Nina stonden in de finale en het publiek was razend enthousiast toen Job & Esmee het programma wonnen. Helaas kozen zij ervoor om uit elkaar te gaan na een tijdje hebben samengewoond. Donny & Rowenna zijn nog wel samen en stapelverliefd. Zij gaan ook samenwonen.

Zo, nu ben je weer bij met de Love Island ontwikkelingen.

Beeld: Love Island/RTL/Videoland