BN'ers

Dit is de knappe vrouw van Virgil van Dijk

Ze zeggen vaak dat mensen een sterke partner aan hun zijde nodig hebben, Virgil van Dijk heeft daar maar al te veel geluk mee. De hoogtepunten in zijn carrière heeft hij niet alleen hoeven te vieren, hij heeft een prachtige vrouw aan zijn zijde. Je bent vast benieuwd, wij gaan je alles over haar vertellen.

Rike Nooitgedagt is de vrouw van Virgil van Dijk

Virgil van Dijk scoort niet alleen op het veld, maar ook in zijn privéleven. Dat heeft hij zeker gedaan met een vrouw als Rike Nooitgedagt. Al jarenlang staat ze aan zijn zijde en in 2017 besloten de twee elkaar het ja-woord te geven. Maar er schuilt achter Rike nog véél meer dan alleen ‘de vrouw van..’.

De carrière van Rike Nooitgedagt

Veel over Rike Nooitgedagt weten we niet, dit komt omdat is heel erg op haar privacy is gesteld. Wel weten we dat ze in het verleden heeft gewerkt als Sales Manager in de kledingindustrie. Ze verkocht verschillende merken aan modewinkels door heel Nederland, dit is iets wat ze met veel passie deed. Toch besloot ze Virgil te steunen in zijn carrière en haar baan op te zeggen en te verhuizen naar Schotland. Ze liet ooit aan Daily Record weten dat ze een drukke baan had, maar dat ze het wel heel erg leuk vond. Dat gaf ze allemaal op om Virgil te steunen, knap hoor!

Moeder van twee

Rike Nooitgedagt is natuurlijk een échte voetbalvrouw met Virgil van Dijk aan haar zijde, maar ze is ook ‘voetbalmoeder’. Samen met Virgil kregen ze in 2014 hun eerste dochtertje, Nila. In diezelfde periode werd Virgil opgeroepen voor het Nederlands elftal, zijn grote droom. Het stel heeft ervoor gezorgd dat de bevalling in het ziekenhuis iets eerder werd ingeleid, zodat ook vader bij de bevalling kon zijn. Ook hebben ze een tweede dochtertje Jadi mogen verwelkomen.