BN'ers

Dit is de nieuwe vriendin van Memphis Depay

Memphis Depay is met meerdere dames gespot in de afgelopen tijd. Nu is er toch eindelijk concreet bewijs dat hij een nieuwe vriendin heeft. Dit is de prachtige nieuwe vriendin van voetballer Memphis Depay.

Het liefdesleven van Memphis Depay

Memphis Depay is met veel verschillende dames gespot. Hij had ooit een relatie met Lori Harvey, hij had het heel erg gezellig met de vriendin van een Feyenoorder, vloog Janice Blok over naar Barcelona en zette haar weer aan de kant voor ene Chanel Livia.

Je kunt het bijna niet meer bijhouden, maar gelukkig houdt het roddelkanaal JuiceChannel alles nauwlettend in de gaten. Zij kwamen er zo ook achter dat Memphis eindelijk voor een dame lijkt te settelen.

Instagram @juicechannel_

Instagram @juicechannel_

Instagram @juicechannel_

Instagram @juicechannel_

Dit is de nieuwe vriendin van Memphis Depay

Het zou gaan om het 26-jarige Victoria Secret Model Yasminé Aisha Khalifa uit Zweden. Naast haar modellencarrière heeft ze heel wat volgers op Instagram waar ze van alles deelt over haar leven.

Memphis Depay is niet de eerste bekende man die deze dame aan de haak heeft geslagen. Ze heeft eerder gedate met Drake en rapper Stormzy. Tijdens haar relatie met rapper Stormzy heeft Drake geprobeerd een relatie op te bouwen met Yasminé. Hij zou haar zijn ‘sweet one’ genoemd hebben in één van zijn nummers en backstage veel tijd met haar willen doorbrengen. Yasminé en Stormzy maakten hun break-up bekend in 2019. Toch werd Yasminé nog samen met de honden van de rapper gespot in 2020.

Het is niet duidelijk of er ooit een officiële romance is geweest tussen Drake en Yasminé. Maar ze zou nu gelukkig zijn met niemand minder dan onze Nederlandse voetballer Memphis Depay!

Benieuwd hoe de nieuwe vriendin van Memphis Depay eruit ziet? Je ziet het hieronder: