BN'ers

Dit is de vriendin van Viktor Verhulst

Victor Verhulst, bekend als presentator en van de Videoland-serie de Verhulsjes. In de serie is te dat Marie, het zusje van Viktor, tot over haar oren verliefd is op Jef. Bij Viktor lijkt er niemand in beeld te zijn, maar niks is minder waar. Viktor heeft ook zijn liefde gevonden!

De vriendin van Viktor Verhulst

Viktor Verhulst is tot over zijn oren verliefd. Het heeft even mogen duren, maar hij heeft de perfect match gevonden. Toch houden de twee tortelduifjes de relatie liever privé. Ze proberen zo min mogelijk over de relatie te praten in de media. Dit is volgens hun de gezondste manier voor de relatie. Wie is het nou eigenlijk de gelukkige? Dat maakte ze wel bekend, Sarah Puttemans. Je zou haar kunnen kennen van haar YouTube kanaal, waar ze wekelijks vlogs upload. Gelukkig kunnen we het koppel nog wel een heel klein beetje volgen. De twee houden ons namelijk nog wel op de hoogte door foto’s met elkaar te delen.

De Verhulstjes

Al hoe wel de twee al een tijd een relatie met elkaar hebben is Sarah Puttemans nog niet verschenen in het nieuwe seizoen van de Verhulstjes. We kunnen daar ook nog wel even op wachten, want ze zijn nog lang niet van plan haar in de serie te laten verschijnen. In de vlogs van Sarah Puttemans is Viktor ook maar minimaal te zien, ze houden hun werk leven erg van elkaar gescheiden. “We denken dat dat het gezondste is voor onze relatie, ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds dan toch bekendmaakte. Wat wij doen als koppel is privé, we willen dat niet op straat gooien. Daarom zal je Vik ook niet meteen in mijn vlogs zien verschijnen en mij niet meteen in ‘De Verhulstjes”, laat Sarah weten.

Beeld: RTL/Videoland/Love Island