BN'ers

Dit is de woning van Mart Hoogkamer

Zwemmen in Bacardi Lemon.. Ondertussen krijgen we het deuntje niet meer uit ons hoofd. Hij heeft door dit succes ook heel wat centen verdient en geeft deze ook maar al te graag uit, bijvoorbeeld aan een prachtige woning. Dit is het prachtige huis van Mart Hoogkamer.

Mart Hoogkamer en Jennifer van Ooijen wonen samen

Een aantal weken geleden besloten Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer van Ooijen om de volgende stap te zetten in hun relatie: samenwonen. De twee zijn al een aantal jaar samen en hij heeft zelfs een tattoo van haar naam op zijn lichaam, dus samenwonen leek nu wel een juiste stap. Jennifer is een influencer op het gebied van mode. Ze heeft een boetiekje genaamd Kenza We Love Fashion. Ze is onderneemster en make-up artist.

De woning van Mart Hoogkamer

Het huis dat Mart Hoogkamer en Jennifer hebben gekocht staat in het centrum van Rijnsburg. De woning heeft vijf slaapkamers en twee badkamers, daar hing ook een nodige prijskaart aan natuurlijk. Mart Hoogkamer en zijn vriendin hebben voor de woning 735 duizend euro neergelegd. Maar goed, dan hebben ze genoeg ruimte om ook eventueel een gezinnetje te stichten, mochten ze voor weer een volgende stap willen gaan.

Verder heeft de woning een zonnige, grote achtertuin. Er is plek voor een uitbouw van de woonkamer en ze kunnen beiden hun auto’s kwijt op het terrein.

Bekijk hieronder foto’s van de woning van Mart Hoogkamer:

Dit is de woning van Mart Hoogkamer
Dit is de woning van Mart Hoogkamer