BN'ers

Dit is het gezamenlijke vermogen van Nicolette van Dam en Bas Smit

Nicolette van Dam en Bas Smit horen absoluut thuis in het rijtje van een van de bekendste Nederlandse koppels. Beide hebben ze een zeer succesvolle carrière en dat levert natuurlijk heel wat centen op. Maar hoe hoog is het vermogen van dit koppel samen, wij zullen het je gaan vertellen.

Nicolette van Dam en Bas Smit

Nicolette van Dam is een Nederlandse presentatrice en actrice, hiermee is ze ontzettend succesvol geworden. Ze heeft in verschillende Nederlandse films gespeeld en presenteerde meerdere Nederlandse shows. In 2016 presenteerde ze The Next Boy/Girl band samen met Tim Douwsma. In 2020 deed van Dam mee aan het programma The Masked Singer waar ze te zien was als panter en behaalde ze de vierde plek. Al met al is ze niet weg te denken van de Nederlandse televisie.

Bas Smit is een Nederlandse ondernemer en influencer. Hij kreeg voornamelijk veel naamsbekendheid door zijn Instagram waar hij hilarische filmpjes post. Zo test die allemaal producten uit die je wellicht zelf wel eens voorbij hebt zien komen, maar nooit zelf zou kopen. Bas is ook een echte businessman, hij heeft namelijk maar liefst twintig verschillende bedrijven.

Bas en Nicolette stapte in juli 2015 samen het huwelijksbootje in. Ze zijn nog altijd gelukkig met elkaar. Samen hebben ze twee kinderen op de wereld gezet. Lola-Lily van tien jaar oud en Kiki-Kate van zeven jaar. Al met al zijn ze samen erg gelukkig en hebben ze samen ook nog eens een flink vermogen.

Het vermogen van Nicolette en Bas

Hoeveel Nicolette precies heeft verdiend met al haar televisie klussen is niet helemaal bekend. Maar ook buiten haar tv-wereld om heeft ze nog aardig wat verdiend. Zo bracht ze een boek uit die maar liefst 100.000 keer verkocht werd. Het boek kosten 20 euro per stuk, dus dat zou betekenen dat ze hiermee al twee miljoen euro mee heeft opgehaald. Hoogstwaarschijnlijk heeft Nicolette een groot deel van deze opbrengst in haar eigen zak mogen steken. Door al haar werkzaamheden zou het vermogen van Nicolette nu geschat worden op ongeveer één miljoen euro. In 2019 zat lag het vermogen van Bas Smit ongeveer op zes miljoen euro. Wat zijn vermogen nu is, dat is niet precies bekend. Hij heeft zijn geld verdiend door middel van vastgoed, samen met zijn zakenpartner. In 2017 begon hij met ondernemen wat er voor zorgde dat het geld binnenstroomde. Hij heeft in de afgelopen jaren aandelen weten te bemachtigen van zo’n 20 a 30 bedrijven.

Het zou er op neer komen dat het succesvolle koppel bij elkaar een vermogen heeft van maar liefst zeven miljoen euro. Dat is zeker niet mis, maar ze werken er hard voor.