BN'ers

Dit is het vermogen van Marco Borsato

Marco Borsato is een bekende Nederlandse zanger, songwriter en acteur. Hij heeft vele hits en is al bekend in de muziek wereld sinds de jaren 80. Hij was het afgelopen jaar (bijna) niet meer te zien door het proces dat er tegen hem liep wat betreft het programma The Voice of Holland. Maar wat zou zijn vermogen ongeveer zijn?

Marco Borsato

Marco is geboren op 21 december 1966 geboren. Hij is opgegroeid in een zeer muzikaal gezin en kreeg op zijn 15de al een platencontract. Hij heeft veel hits op zijn naam staan zoals: De meeste dromen zijn bedrog, De Waarheid en Rood. Ook heeft Marco twee Edison Awards gewonnen. Hij is naast zanger ook bezig geweest als acteur. In verschillende Nederlandse films en series was hij te zien, zoals: “Afl. 4” en “Baantjer”. In het programma The Voice of Holland was hij te zien als coach van het programma, maar dat is tot een jaar geleden, mede dankzij Marco, abrupt gestopt.

Gecanceld 

Een jaar gelden kwam het schandaal van de Voice naar buiten. Voor Marco Borsato betekende dit ook een flinke verandering in zijn carrière. Marco werd net zoals zijn twee collega’s Ali B en Jeroen Rietbergen aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag. Marco werd daardoor (bijna) overal gecanceld en kon zijn gezicht op het podium zeker niet meer laten zien. Dit heeft ervoor gezorgd dat zijn inkomen flink kelderde. Gisteren is de uitspraak van het OM geweest over de verschillende misdaden. Het OM heeft besloten Marco niet te gaan vervolgen, vanwege onvoldoende bewijs. Dit betekent misschien wel de comeback voor Marco.

Vermogen van Marco Borsato 

Marco heeft vooral zijn geld verdiend aan al zijn hits en optredens. Het is lastig om te zeggen wat hij per maand verdiend omdat zijn salaris niet bekend is, vooral in deze tijd is dat zeer lastig in te schatten. Er is weinig bekend over Marco op dit vlak, maar zijn vermogen wordt zo rond de 50 miljoen geschat.