BN'ers

Dit werk deed Anna Nooshin vroeger

Anna Nooshin is de laatste tijd veel in het nieuws gekomen door haar vermeende relatie met Thijs Boermans. Ze is een bekende tv- persoonlijkheid. Sinds zij 22 is, heeft ze zich dan ook een hele weg omhoog getimmerd om in de spotlights te komen. Hoe ze dat heeft gedaan? Dat lees je hieronder.

Van student naar succesvolle vlogger

Anna Nooshin is bekend, maar wat deed ze eigenlijk vroeger? Dat ze mooi is, wisten we al, maar niet dat ze ook heel slim is. Ze is namelijk cum laude afgestudeerd in de Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

Op 22-jarige leeftijd heeft Anna een halfjaar stage gelopen op de pr-afdeling van mode-ontwerper Yigal Azrouel in New York.
Toen Anna 24 jaar oud was, heeft ze samen met uitgever Wayne Parker Kent het webzine NSMBL opgericht. In 2015 bracht ze een boek uit, genaamd ‘On Top’. Hierin beschreef ze haar levensweg wat zij tot nu toe heeft meegemaakt. Anna was ook werkzaam als mode- en lifestyle deskundige bij RTL Boulevard in 2015. Hierna schreef ze een vervolg van haar eerste boek: ‘On Life’ die ze uitbracht in 2016.

In 2015 besloot Anna ook vlogs te gaan maken op YouTube van haar leven. Dit is een goede keuze geweest voor haar, want ze kreeg maar 280.000 abonnees en 30 miljoen views. Op haar Instagram heeft zij bijna één miljoen volgers.

Dit werk deed Anna Nooshin vroeger

Anna Nooshin de ondernemer

In 2016 was Anna jurylid in Holland’s Next Top Model en adviseerde ze de deelnemers op het gebied van social media. In 2017 werd ze presentatrice van Hollands’ Next Topmodel. Hierna kreeg ze een eigen lingerie lijn bij Hunkemöller. Ook heeft ze een eigen sieradenlijn op de markt gebracht voor het merk Anna+Nina.

Anna kwam in 2019 zelf met een eigen vierdelige serie: Mooier wordt het niet bij BNNVARA. In dit programma ging het over het volgen van de schoonheidsidealen in het leven. Hierna deed Anna nog mee aan het programma De Slimste Mens. Anna vond dat het tijd was voor iets nieuws en opende hierna ook nog het Instagram-museum: The Upside Down. Wat een bezige bij die Anna!