BN'ers

Dit zijn de knappe zoons van Beau van Erven Dorens

Televisiepresentator Beau van Ervens Dorens kan je van veel verschillende programma’s kennen. ‘Isola di Beau’, ‘Beau Five Days Inside’ en zijn eigen praatprogramma ‘Beau’. Beau is niet alleen druk bezig met zijn carrière, maar heeft ook nog eens een groot gezin. Hij heeft namelijk vier superknappe zoons. Benieuwd hoe ze er nu uit zien?

Familie van Beau van Erven Dorens

Beau is 52 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Haarlem. Hij is nog steeds gelukkig getrouwd met zijn vrouw Selly Vermeijden. Het is niet bij de twee gebleven, want het was voor beide duidelijk dat er een familie-uitbreiding moest komen. Dit is niet bij één gebleven, maar ze hebben samen vier prachtige jongens op de wereld gezet.

Bram en Tijn

Bram en Tijn zijn de oudste tweeling zoons van Beau. Ze zijn beide 21 jaar oud en lijken sprekend op elkaar. Niet alleen lijken ze op elkaar, ze lijken ook als twee druppels water op Beau. Bram studeert in Amsterdam en Tijn is naar de studentenstad Groningen vertrokken. Op Instagram hebben beide jongens in de 4000 volgers. Dat begrijpen wij heel goed, want niemand wil deze knappe tweeling missen.

Bobbie

De derde zoon van Beau, Bobbie, is 20 jaar oud en erg sportief. Zo staan er op zijn Instagram een aantal foto’s en video’s waar zijn ski talenten te zien zijn. Het lijkt erop alsof Bobbie ook ski leraar geweest is aan zijn gele ski-jas te zien. Hij heeft wat minder volgers dan zijn oudere broers, maar is zeker niet minder knap.

Jan

Ook Jan mag er zeker wezen, de jongste van de vier. Hij studeert aan het Amsterdamse Lyceum en woont op dit moment ook in de hoofdstad van het land, Amsterdam. Wij zien zeker gelijkenissen van de broers bij elkaar, maar ook hebben ze allemaal veel van het uiterlijk van Beau weg. Benieuwd hoe Jan eruit ziet, kijk hieronder.