BN'ers

Dit zijn de knappe zoons van René Froger

René Froger is een Nederlandse zanger en de oprichter van de Toppers. Hij is getrouwd met Natasja Froger waar hij vier kinderen mee kreeg, waarvan drie zoons en één dochter. Het zijn allemaal echte Frogers, en super knap.

Wie is René Froger 

René Froger is geboren op 5 november 1960 in Amsterdam en is 63 jaar oud. Hij is de oprichter van de Toppers. In 2009 deden de Toppers mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Shine. René heeft meerdere hits op zijn naam staan zoals: ‘Ik heb je lief en ‘Just say Hello!‘ Hij heeft meer dan vijf miljoen platen en hoort daarmee tot de bestverkochte artiesten van Nederland. René is getrouwd met Natasja Froger die tot op de dag van vandaag nog steeds bij elkaar zijn. Samen hebben ze vier onwijs mooie kinderen op de wereld gezet, waarvan drie hele knappe zoons.

Danny Froger 

Danny Froger is in dezelfde voetsporen gestapt als zijn vader, hij is namelijk ook zanger. Hij maakt Nederlandse muziek. In 2004 stond hij voor het eerst op het podium aan de hand van zijn vader in de Amsterdam Arena. Naast de muziek was Danny ook te zien in diverse realitysoaps van het gezin, waaronder De Frogers: Effe geen cent te makken en De Frogers: Helemaal Heppie. In het achttiende seizoen van Expeditie Robinson was Danny kandidaat. Hij ging er als 12de uit en behaalde de 12 plek. Hij is papa van twee kindjes met zijn vriendin Dominque. Als de kinderen even knap worden als hun vader dan komt het zeker wel goed met ze.

Maxime Froger 

Ook Maxime is in de voetsporen van zijn vader getreden, want ook hij is een Nederlandse zanger. Vorig jaar bracht hij zijn eerste eigen plaat uit, ‘Wie’. Hij ziet zijn vader als grootste inspiratie als het gaat over zang. “Voor mij is hij sowieso de grootste artiest van Nederland. Hij draait al 42 jaar mee in het vak, op het hoogste niveau. Hij is het beste voorbeeld dat je kunt hebben”, vertelde hij tegen RTL Boulevard. Een paar afleveringen geleden was Maxime ook te zien in GTST, waar hij een hele kleine rol had in één aflevering. Helaas voor de meiden heeft ook de knappe Maxime een vriendin, Ruby van Wanrooij.

Didier Froger 

De jongste zoon van René en Natasja is Didier. Didier lijkt niet echt zijn vader achterna te zijn gegaan. Er is maar weinig bekend over deze parel. Hij is niet vaak in beeld te zien of in het nieuws. We kunnen helaas geen Instagram-account van hem vinden, maar dat maakt hem niet minder knap. Hij had in 2021 een relatie met Sammy. Of dit nog aan of al uit is weten we niet, het kan dus zomaar dat hij weer single is.

Dit zijn de knappe zoons van René Froger