BN'ers

Dit zijn de knappe zussen van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is op dit moment hot en happening. Naast het schaatsen is ze ook nog eens heel knap en dan kan het niet anders dat je familie ook knap is. De schaatser Jutta heeft twee zussen: de 26- jarige Merel en de 17-jarige Beaudine. Ze hebben een goede band samen en zijn net zo knap als Jutta. Benieuwd hoe ze eruitzien? Dat zie je hier!

Merel Leerdam 

Jutta heeft twee zussen die ook de knappe looks hebben geërfd. Één daarvan is Merel Leerdam. Merel is 26 jaar en telt op dit moment bijna 23.000 volgers. Wij snappen zeker waar die volgers vandaan komen! Merel is werkzaam als content creator en is social media marketeer, bezig bijtje dus. De zus van Jutta is gelukkig in de liefde, want ze is al zes jaar samen met haar vriend Barry.

Beaudine Leerdam

Jutta heeft nog een zusje, Beaudine Leerdam. Hoewel Beaudine nog maar 17 jaar is, telt zij ook al bijna 23.000 volgers. Beaudine is net als Jutta en Merel ontzettend knap en deelt vaak foto’s samen met haar zussen. Beaudine lijkt net een kopie van Jutta, maar dan een kleinere versie. Wat een knappe dame!

De familie Leerdam kent zo te zien hele goede genen!