TV-nieuws

Doen deze BN’ers mee aan Special Forces VIPS?

We zijn net klaar met het seizoen van Special Forces VIPS of er komt alweer een nieuw seizoen aan. Maar wie o wie zouden de kandidaten dit seizoen zijn. We weten wel een paar hele geschikte BN’ers. Of ja, via Yvonne Coldeweijer hebben we vernomen dat het héél goed zou kunnen dat deze BN’ers deelnemen dit jaar.

Koen Pieter van Dijk 

Koen Pieter van Dijk, beter bekend onder de naam Koen Kardashian, is bekend geworden door zijn deelname aan het PowNed-realityprogramma Niet lullen, Maar poetsen in 2015/2016. Hij is presentator en zanger. In 2019 vormde hij een presentatieduo met Jaimie Vaes in het programma Just Tattoo of Us. Maar zou Koen besloten hebben een andere richting in te gaan en mee te doen aan het nieuwe seizoen van het programma Special Forces VIPS? Hij volgt namelijk twee van de staffleden uit het programma…

Fabrizio Tzinaridis

Fabrizio is een Belgische mediapersoonlijkheid. In 2018 was Fabrizio te zien als verleider in het programma Temptation Island. Dat was niet zijn enige programma want, in 2022 te zien in het programma de Bachelor waarin hij zijn ware liefde probeerde te vinden. Helaas voor Fabrizio is dit niet gelukt, de vrouw zat er niet voor hem bij. Het zou best kunnen dat we Fabrizio ook gaan zien in het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. Fabrizio volgt namelijk ook een paar van de staffleden en een van zijn waarschijnlijk mede kandidaten Koen Kardashian.

Anouk Maas

Anouk maas is een Nederlandse (musical) actrice die veel op televisie te zien is geweest. Zo speelde ze een grote rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en schitterde ze in het programma Expeditie Robinson. Ze deed tot twee keer toe mee aan het programma Expeditie Robinson waar ze in de finale eindigde, maar helaas net verloor. Dat Anouk van een uitdaging houdt is voor ons nu dan ook geen geheim meer, maar zou ze de volgende uitdaging ook aan zijn gegaan. Mee doen aan het programma Special Forces, het zou namelijk perfect bij haar passen. Er is een grote kans dat we haar zullen zien bij het nieuwe seizoen, ze volgt namelijk ook een aantal van de staffleden.

Michael Boogerd

Beroepswielrenner Michael Boogerd zouden we ook zo eens kunnen zien in het nieuwe seizoen. Hij was actief met wielrennen van 1994 tot en met 2007 en in die periode de succesvolste Nederlandse klassementsrenner. Hij heeft meerdere prijzen hiermee gewonnen zoals: de Amstel Gold Race en twee etappes in de Ronde van Frankrijk. Micheal is een sportieve man die al veel van het sportleventje af weet, maar zou hij de opdrachten van de staff ook aan kunnen?

Wie denk jij dat we zien bij het nieuwe seizoen?