Donny Roelvink Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Donny Roelvink

Donny Roelvink is geboren op 17 december 1997 in Amsterdam. Hij is model, mediapersoonlijkheid én acteur. Hij staat voornamelijk bekend als de zoon van de bekende zanger Dries Roelvink.

Bekend geworden

Donny Roelvink werd in theorie bekend op het moment dat hij geboren is, omdat hij de titel van ‘de zoon van..’ heeft. Echter heeft hij zelf zijn plekje in de mediawereld weten te vinden. Hij deed mee aan verschillende programma’s. Hij nam als kind al deel aan het programma Kinderen Dansen op het Ijs. Donny was onderdeel van de eigen realityshow van het gezin “de Roelvinkjes”, waarin het leven van familie Roelvink te zien was. Verder nam hij in 2018 deel aan Expeditie Robinson en deed hij samen met zijn toenmalige vriendin Amijé mee aan Temptation Island VIPS. Verder is Donny ondertussen ook erg bekend op social media, met name Instagram.

Privéleven

Erg veel privé is er niet in het leven van Donny Roelvink, aangezien hij sinds jonge leeftijd al in de spotlights staat. Donny had in 2018 een relatie met Amijé, met wie hij deelnam aan Temptation Island VIPS. De twee leken de ultieme relatietest niet overleefd te hebben, want Donny zette er na het programma een punt achter. Dit kwam omdat hij ruimte nodig had. Echter kwamen de twee na een korte tijd weer bij elkaar. Helaas liep het in 2019 toch stuk tussen de twee. Donny was destijds 21 jaar en wilde graag leven, dit wilde hij zonder Amijé gaan doen.

In datzelfde jaar kreeg Donny echter een relatie met Janice Blok, het leek alsof hij wel wilde ‘leven’ met haar. Echter liep ook dit na twee jaar, en heel veel roddels later, toch stuk. De roddels gingen een lange tijd rond voordat de twee in 2021 bekend maakten uit elkaar te zijn. Janice liet destijds op Instagram weten dat ze uit elkaar zijn, maar niet om de redenen die online te lezen waren. Gelukkig gaat het met beide partijen nu goed en Janice noemde de break-up met Donny de ‘beste beslissing ooit’. Op dit moment is het niet bekend of Donny met iemand een relatie heeft.

Grootste schandalen

Naast de vele roddels die rondgingen over de break-up van Donny en Janice op het internet zijn er niet veel grote schandalen waar Donny in betrokken is geweest. Er was zo hier en daar een roddel dat hij het wel héél goed zou kunnen vinden met Yolanthe Cabau, maar hier is nooit iets van bevestigd. Wel een andere grote gebeurtenis in het leven van Donny was zijn recente auto-ongeluk. Op 13 juni 2022 raakte Donny Roelvink zwaargewond in Hilversum tijdens het maken van een video. Op straat deed hij een video van Ronnie Coleman na waarin hij een lunge-oefening deed voor een Hummer. Deze auto werd bestuurd door één van zijn vrienden. Echter drukte deze vriend in plaats van de rem het gaspedaal is en hierdoor raakte hij Donny. Hij belandde zwaargewond in het ziekenhuis. Gelukkig gaat het ondertussen goed met hem en is hij op de been.

Dit vind je misschien ook leuk