BN'ers

Douwe Bob

Douwe Bob is geboren op 12 december 1992 in Amsterdam. Hij is een Nederlands singer-songwriter. Hij werd bekend door het winnen van een programma en groeide uit tot een succesvolle artiest.

Bekend geworden

In 2012 deed Douwe Bob mee aan de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland. Hij won in de finale van onder andere Nielson met het nummer Multicoloured Angels, hieropvolgend beacht hij de gelijknamige single uit. Het nummer belandde in de Top 40. In datzelfde jaar trad hij op op Sziget in Budapest en op Songbird in Rotterdam.

Hij bracht nog veel meer nummers uit en wilde in 2015 meedoen aan het Eurovisiesongfestival. Echt werd hij tegengehouden door zijn management, maar niet voor lang. In 2016 nam hij alsnog deel met het nummer Slow Down, op het Eurovisiesongfestival in Zweden. Hij bereikte met dit nummer de finale en belandde hier op de elfde plaats.

In 2018 was Douwe Bob te zien als één van de coaches van The Voice Kids. Dit deed hij slechts één seizoen en werd in het seizoen daarna vervangen door Anouk.

Privéleven

Douwe Bob was veel in het nieuws de afgelopen tijd door slechts één ding, of eigenlijk drie: kinderen. Het nieuws kwam naar buiten dat hij een kindje zou krijgen met Loes van Delft. Het was niet gepland, de twee hebben ook geen relatie met elkaar maar mochten samen op 9 december 2021 hun dochtertje Bobby Lou verwelkomen. Douwe Bob zet zich volledig in voor zijn dochtertje en de moeder.

Niet veel later maakte Douwe Bob bekend dat hij en zijn ‘vriendin’ Anouk ook een kindje verwachten. Naar eigen zeggen probeerden ze het al drie jaar en lukte het toen toch eindelijk. Midden 2022 kregen de twee een zoontje Elias.

Drie keer is scheepsrecht zegt men toch? Dat geldt ook zeker voor Douwe Bob. Na het nieuws van zijn twee kinderen bij twee moeders kwam het nieuws naar buiten dat er nog een kindje is geboren, met ook Douwe Bob als vader. Hoe het kindje heet weten we niet, de moeder wil Douwe Bob niet in heel actief het leven hebben van hun dochtertje. Wel heeft hij aangegeven er altijd te zijn als zij hem nodig hebben.

Grootste schandalen

We hebben het zojuist al behandeld in het privéleven van Douwe Bob, maar het was toch vrij heftig toch heel Nederland mocht meegenieten van de vrouwen waar Douwe Bob het gezellig mee had gehad.

Waar men nog het meest verbaasd over was, was zijn bericht op Instagram toen bleek dat Anouk zwanger was. De twee zouden het al drie jaar proberen maar het wilde maar niet lukken. Het leek mensen nogal gek dat hij bij twee dames wel in één keer raak was en dat hij het bij hun überhaupt probeerde. Maar ieder zo zijn ding natuurlijk.

Al het nieuws rondom Douwe Bob ligt alweer een tijdje stil en zelf is hij ook niet mega actief meer. Maar was moet je dan ook als je drie kinderen hebt bij drie verschillende vrouwen aan wie je je aandacht moet schenken.