Entertainment

Douwe Bob en Anouk gaan trouwen

Het is zover, Douwe Bob heeft eindelijk een keuze kunnen maken met welke babymomma hij voor de rest van zijn leven samen wil blijven. Hij is zijn wilde haren verloren en besloot om zijn vriendin, en tevens moeder van zijn zoon Elias, ten huwelijk te vragen.

Douwe Bob krijgt een documentaire

Douwe Bob liet in de aankondiging van zijn documentaire weten dat hij ‘alles’ van zichzelf wilt laten zien, ook het leven samen met Anouk. “Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ja heeft gezegd”, laat de zanger weten. “Alle deuren zijn geopend en er zijn geen geheimen. Het wordt een heel spannend jaar voor me en ik kan niet wachten om alle vette dingen die op stapel staan te showen aan Nederland.”

Via haar afgeschermde Instagram-account laat Anouk weten dat ze dolgelukkig en ‘in de zevende hemel’ is. “Wat hou ik van deze man”, schrijft ze bij de foto van haar en haar verloofde Douwe Bob.

Douwe Bob gaat zijn leven beteren

Volgens BlazzHofski wil Douwe Bob ‘zijn leven proberen te beteren en er alles aan doen om een perfect rolmodel te zijn voor zijn drie kinderen’. Een mooi vooruitzicht voor de druk bezette vader. Hij zou in 2023 ook nieuwe muziek uit gaan brengen en zelfs mikken op een doorbraak in het buitenland. Het management van Douwe Bob liet aan RTL Boulevard weten dat er binnenkort een videoclip gepland staat in Tokio.

Wanneer de documentaire van Douwe Bob te zien is, is niet bekend. Maar RTL Boulevard liet weten dat het in ieder geval in het najaar zou zijn.