Entertainment

Douwe Bob verkoopt bovenhuis in Amsterdam voor de hoofdprijs

douwe bob

Douwe Bob wist binnen een maand tijd zijn dubbele bovenhuis in Amsterdam te verkopen. Hij gaat er met de hoofdprijs vandoor.

Het Amsterdamse stulpje van Douwe Bob

In 2016 kocht Douwe Bob een dubbel bovenhuis in Amsterdam voor een bedrag van 425.000 euro. De zanger liet er toen een hypotheek van meer dan een miljoen euro op vestigen.

De woning

In de grote ruimte, die bestaat uit 197 vierkante meter, zijn er twee slaapkamers en twee slaapkamers verdeelt over de twee woonlagen. Doordat de open woon-eetkamer zeer ruim is, is er een optie om uit te breiden naar vier slaapkamers. De keuken heeft een trendy kookeiland en beschikt over diverse inbouwapparatuur. De woning is voorzien van een fijn dakterras van maar liefst 25 vierkante meter. Dat is zeldzaam voor Amsterdamse begrippen.

Douwe Bob sleept de hoofdprijs binnen. Zie foto's 3

Beeld: Bekende Buren

Beeld: Bekende Buren

Verkocht onder voorbehoud

Omdat de zanger zelf van plan is om te kopen in Broek in Waterland, zette hij afgelopen maand zijn Amsterdamse paleisje in de verkoop. Met een vraagprijs van 1,5 miljoen euro, wist hij het binnen een aantal weken te verkopen onder voorbehoud. Zodra alles rond is, sleept hij tonnen binnen. Kassa!

Voor meer foto’s van de woning kun je kijken op de site van Bekende Buren.